&

Casteren 1 - de Bocht `80 1

Valse start De Bocht ’80; 3-2 verlies tegen Casteren

De Bocht ’80 en Casteren waren zondag 4 september goed aan elkaar gewaagd. Voor rust gebeurde er heel weinig, ruststand 0-0. Twee minuten na rust stond de Bocht ’80 al met 2-0 achter door treffers van Pim Smolders en Hidde Engwerda. De Bocht trok de stand binnen tien minuten gelijk via Maikel van den Heuvel en Patrick Broks. Door een volstrekt onterechte penalty kreeg de Bocht in de 85ste minuut de deksel op de neus. Pim Smolders benutte de penalty. Eindstand 3-2.

Behouden de legio corners die Casteren kreeg gebeurde er weinig de eerste helft. Ruststand 0-0. De Bocht startte hopeloos slecht na de thee. In de eerste minuut verspeelde Faruk Pinarbasi de bal waarvan Pim Smolders profiteerde; 1-0. Direct na de aftrap verprutste de Bocht weer de bal en stond het 2-0 door een treffer van Hidde Engwerda. Gelukkig schoot Niek Sterken een minuut later van vijf meter naast anders had de 3-0 op het scorebord gestaan. De Bocht herstelde zich. Kevin van der Meijden zette een bal in de 55ste minuut loepzuiver voor waarna Maikel van den Heuvel goed voor zijn man uit kwam en de 2-1 scoorde. Vijf minuten later schoot Patrick Broks de bal onhoudbaar linksboven in de hoek en was de stand weer gelijk; 2-2.  Hierna kon de wedstrijd alle kanten en leek het erop dat de punten gedeeld werden. In de 85ste minuut legde de scheidsrechter echter tot verbazing van zowel Casteren als De Bocht ’80 de bal op de stip. Pim Smolders wist wel raad met deze buitenkans en bepaalde de eindstand op 3-2. Volgende week is De Bocht ’80 vrij en op 18 september staat de uitwedstrijd tegen DEES op het programma.