Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

de Bocht`80 1 - Sterksel 1
 

 

De Bocht ’80 verliest van Sterksel

Sterksel was de bovenliggende partij. In de eerste helft resulteerde dat in twee doelpunten door treffers van Vincent van den Groenendaal en Luuk Gijsberts. Ruststand 2-0. Na rust bood de Bocht ’80 beter tegenstand. Ruud Nijssen maakte er direct na rust 3-0 van en Faruk Pinarbasi bepaalde de eindstand met een fraaie volley op 3-1.

Sterksel zette de Bocht ’80 vanaf de eerste minuut onder druk. In de 15de minuut resulteerde dat in een 1-0 voorsprong voor Sterksel door een treffer van Vincent van den Groenendaal die vrij in mocht schieten uit een voorzet van Luuk Gijsberts vanaf de rechterflank. Eén minuut later verzuimde De Bocht ’80 de bal weg te werken in de 16 meter waarvan Luuk Gijsberts profiteerde; 2-0. De enige kans in de eerste helft van de Bocht was in de 35ste minuut nadat de goed spelende Wesley Henraath de bal mooi vrij speelde. Het schot van Maikel van den Heuvel mistte echter kracht. Ruud Nijssen scoorde vijf minuten voor rust bijna de 3-0 maar vond keeper Edwin der Kinderen op zijn pad.

Direct na rust was het 3-0 door een treffer Ruud Nijssen. Hierna herpakte De Bocht ‘80 zich en zette het de organisatie beter neer. De 15 jarige Mark van Dongen kwam in het veld in de 60ste minuut en speelde zeer verdienstelijk mee. Sterksel creëerde nog enkele kansen maar mistte de scherpte en scoorde niet meer. Tim Evers ging goed door in de 75ste minuut maar zag zijn inzet net naast gaan. In de 80ste minuut kreeg De Bocht wel haar doelpunt. Patrick Smits speelde Faruk Pinarbasi aan die met een geweldige volley de bal snoeihard bovenin de hoek schoot. Eindstand 3-1.

Volgende week is de Bocht ’80 vrij i.v.m. Carnaval.

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


19-02-2017
 
 
de Bocht`80 1 - Sterksel 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)