Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tivoli 1 - de Bocht `80 1
 

 

De Bocht ’80 kansloos tegen kampioen Tivoli

Voor rust kon De Bocht ’80 zondag 7 mei nog aardig meekomen. Door twee treffers van Remy Wooding was het 2-0 bij rust. Na rust was Tivoli oppermachtig en scoorde het vijfmaal via Stef de Goey, Joey van Hoof, Ralf Walravens en Nzita Jordelino (2).

Tivoli had er zin in vandaag en speelde frank en vrij omdat het kampioenschap al binnen was. Dat resulteerde in heel veel kansen waarvan er uiteindelijk ‘maar’ zeven werden benut. De keeper van De Bocht ’80, Edwin der Kinderen, was veruit de beste man in het veld en voorkwam dubbele cijfers. He eerste doelpunt viel na 20 minuten, Remy Wooding kwam voor zijn man en tikte simpel binnen. Net voor rust een fraai hakballetje van Bjorn Bertrams waarvan Wooding profiteerde. Ruststand 2-0.
Na rust schakelde Tivoli een tandje bij en kon de Bocht het niet meer bijbenen. Aan Bocht zijde stonden na rust drie 15 jarige B-spelers in het veld. Mark van Dongen stond in de basis en Rick van Osch en Desley Fonken maakte hun debuut. De jonge mannen speelde alle drie heel verdienstelijk. In de 55ste minuut ging de bal op de stip. Tivoli bracht op dat moment Stef de Goey in het veld die de penalty benutte. Vier minuten later werd het 4-0 door een treffer van Joey van Hoof. Hierna creëerde de Bocht enkele kansen via Ahmet Gurel, Mark van Gardingen en Rick van Osch maar gescoord werd er niet. Dat deed Tivoli nog wel drie maal in het laatste kwartier via Ralf Walravens en Nzita Jordelino (2x). Eindstand 7-0 tegen een sterk Tivoli dat zich met recht de kampioen mag noemen.  

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


07-05-2017
 
 
Tivoli 1 - de Bocht `80 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)