Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Samenwerking De Bocht ’80 en LSV stopt
 

 

Samenwerking De Bocht ’80 en LSV stopt

Vorige week is besloten de samenwerking tussen de Bocht ’80 en Lennisheuvel (LSV) te beëindigen. Dat betekent dat LBC (Lennisheuvel – Bocht ’80 – Combinatie) volgend jaar niet meer bestaat. De Bocht werkt al 7 jaar samen in de jeugd met LSV. De Bocht ’80 gaat zelfstandig verder met jeugd.

De belangrijkste reden is dat er aan Boxtel zijde veel uitstroom is in de jongste jeugd wat onvoldoende gecompenseerd wordt met instroom aan Bocht zijde. Teams vormen met leeftijdgenoten wordt daardoor moeilijk. De samenwerking heeft De Bocht ’80 veel goeds gebracht. Zo is het huidige 3de elftal een voortvloeisel uit LBC en de doorstoom naar de senioren die komend seizoen vanuit de jeugd gaat plaatsvinden is zeer welkom in zowel de lagere elftallen als de selectie.
Er is op dit moment geen andere oplossing dan de jeugd weer zelfstandig oppakken vanuit De Bocht '80.Met de jeugdleden die overblijven probeert De Bocht '80 komend seizoen twee teams (JO12 en JO17) op de been te brengen.

Hiervoor is weer een actie opgezet. Voor € 25,00 per seizoen ben je al lid!! Specifiek zijn we voor het komende seizoen op zoek naar jongens en meiden in de leeftijd van 15 t/m 17 en 9 t/m 11 jaar. Alle andere leeftijden zijn uiteraard ook zeer welkom.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar jeugd@debocht80.nl.

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


04-06-2018
 
 
Samenwerking De Bocht ’80 en LSV stopt
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)