Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

SamenLoop voor Hoop
 

 

Voetbalverenigingen Best en Oirschot zetten zich in voor de SamenLoop voor Hoop.

De burgermeesters Anton van Aart van Best en Ruud Severijns van Oirschot zullen op zaterdag 26 augustus als coach optreden van de combinatieteams Best Vooruit / Wilhelmina Boys en Beerse Boys / Oirschot Vooruit / De Bocht ‘80. Deze onderlinge benefietwedstrijd staat in het teken van SamenLoop voor Hoop en wordt gespeeld op het sportpark van Best Vooruit.

In plaats van tegen elkaar te spelen zullen nu de spelers uit Best en Oirschot gezamenlijk optrekken en met elkaar een team vormen. Uniek is dat beide burgermeesters hun bijdrage gaan leveren als coach van beide gelegenheidsteams. Indien het KNVB programma het toelaat zal deze benefietwedstrijd worden geleid door een bekende scheidsrechter uit de Eredivisie.

Deze teams spelen in unieke shirts die éénmalig worden gebruikt en dus als een echt collectors item kunnen worden aangemerkt. Deze shirts worden dan ook na de wedstrijd, samen met andere prachtige items geveild, in de kantine van Best Vooruit. De opbrengst van deze veiling, die onder leiding staan van Ad van Kollenburg, komt volledig ten gunste van de Samenloop voor Hoop. Voor iedereen bekend waar deze stichting voor staat en het is mooi dat de verenigingen uit de regio zich hiervoor inzetten.
De wedstrijd wordt gespeeld als afsluiting van de Fair Sports cup. Een voorbereidingstoernooi waar Best Vooruit, Oirschot Vooruit, Beerse Boys en Wilhelmina Boys zowel met hun 1e team als met hun 2e team de sportieve degens gaan kruisen. Dit toernooi start om 16.00 uur.
Om 19.30 is de benefietwedstrijd maar om 19.00 uur zal de Harmonie St. Ceacilia zorgen voor de muzikale omlijsting.

Entree is gratis maar we verzoeken alle toeschouwers, bij de ingang, loten te kopen voor € 2,-- per stuk. Wederom voor mooie prijzen maar natuurlijk vooral om de SamenLoop voor Hoop te steunen.

Steun die ook bij voorbaat is geleverd door de deelnemende verenigingen die al een geldelijke bijdrage hebben toegezegd. Deze wedstrijd is een het sportieve sluitstuk van de SamenLoop voor Hoop 2017 waarbij op het einde van de avond het uiteindelijke slotbedrag bekend zal worden gemaakt. Een bedrag wat tijdens deze avond nog een mooie impuls kan krijgen door de opbrengst van de loterij en de veiling.

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


21-08-2017
 
 
Voetbalverenigingen Best en Oirschot zetten zich in voor de SamenLoop voor Hoop.
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)