Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Berdijk 1 - de Bocht `80 1
 

 

De Bocht ’80 krijgt te weinig tegen Berkdijk

Bart Hermsen had in de tweede minuut de score moeten openen namens de Bocht ’80 maar deed dat niet. In de zesde minuut schoot Murat Ozcan de bal via een speler van Berkdijk wel binnen; 0-1. Twee minuten later een prima voorzet van Murat Ozcan die door Thanh Nguyen werd afgerond; 0-2.

In de 15de minuut de eerste kans voor Berkdijk die er ook gelijk in ging 1-2. In de 20ste minuut een prachtige voorzet van Thanh Nguyen die fraai werd binnen getikt door Thijs van Dongen; 1-3. Na rust krulde Murat Ozcan de bal uit een vrije trap in de 48ste minuut in de kruising; 1-4. De wedstrijd leek gespeeld. Berkdijk schakelde echter een tandje bij en kreeg ongevraagd veel bijval van de scheidsrechter waardoor De Bocht ’80 de grip op de wedstrijd verloor. Door treffers van Bas Smulders (65), Ron Staats (85) en Matthy Laros (90) hield Berkdijk een puntje over aan deze wedstrijd en verloor de Bocht ’80 er twee. Eindstand 4-4.

Volgende week speelt De Bocht ’80 thuis de derby tegen LSV.

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


22-10-2017
 
 
Berdijk 1 - de Bocht `80 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)