Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

de Bocht`80 1 - Pusharia 1
 

 

Terechte puntendeling De Bocht ’80 en Pusphaira

De Bocht ’80 opende zondag 3 september het seizoen in de strijd om de KNVB beker met een gelijkspel tegen vierde klasser Pusphaira. Thijs van Dongen opende in de 7de minuut de score voor De Bocht ’80. In de 27ste minuut maakte Philip Klees er 1-1 van. In de 43ste minuut bepaalde Dennis Spier de russtand op 1-2. Na rust scoorde Thanh Nguyen de 2-2. Harm van den Bosch leek de overwinning voor De Bocht binnen te halen met een prachtige lob in de 76ste minuut maar Dennis Spier dacht daar anders over en bepaalde de eindstand op 3-3 in de 80ste minuut.

De Bocht ’80 startte sterk. In de eerste minuut kreeg Thanh Nguyen al een kans. In de 7de minuut een prachtige diepe bal van Gabby Gijzen op Thijs van Dongen die de bal hard in het net joeg; 1-0. Hierna creĆ«erde Pusphaira een paar kansen. Keeper Edwin der Kinderen voorkwam in de 15de minuut met een geweldige save een tegendoelpunt op een prachtig schot van Rick Hankel. In de 19de minuut ging Mark van Gardingen goed door op links maar Thijs van Dongen kon net niet bij zijn voorzet. In de 35ste minuut verscheen Gabby Gijzen voor de keeper na een mooie steekbal van Elo Turksma maar strandde op de keeper. In de 43ste minuut mocht Dennis Spier zomaar de 1-2 binnen tikken omdat de Bocht ’80 verdediging niet goed stond op te letten. Harm van den Bosch pegelde uit een vrije trap de bal nog snoeihard op de lat in de 44ste minuut. Ruststand 1-2.

Na rust startte Pusphaira sterk en drukte het de Bocht ’80 terug op eigen helft. Toch was het de Bocht ’80 die scoorde. Gabby Gijzen schoot de bal op onderkant lat waarna Thanh Nguyen er als de kippen bij was en de bal binnen kopte; 2-2. In de 55ste minuut schoot Thanh Nguyen naast en Ahmet Gurel deed dat in de 74ste minuut. In de 76ste minuut zag Harm van den Bosch dat de keeper van Pusphaira te ver voor zijn doel stond waarna hij de bal van 20 meter afstand over de keeper schoot, 3-2. Hierna zette Pusphaira nog een keer aan en scoorde het de verdiende gelijkmaker in de 80ste minuut via een treffer van Dennis Spier. Een terechte puntendeling. Eindstand 3-3. De Bocht speelt zijn tweede bekerwedstrijd zaterdag om 17.00 in en tegen Boxtel.

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


03-09-2017
 
 
de Bocht`80 1 - Pusharia 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)