Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

de Bocht `80 1 - SVG 1
 

 

Eindelijk weer drie punten voor De Bocht ’80; 2-1 winst tegen SVG

De eerste helft was De Bocht ’80 de betere partij. Na een mooie diepe bal van Patrick Broks kwam de bal bij  Elo Turksma die zag dat de keeper van SVG te ver voor zijn doel stond en van 20 meer afstand de bal over de keeper krulde; 1-0.

In de 35ste minuut veroverde Mark van Dongen de bal op een knappe manier waarna hij Thanh Nguyen bediende die de bal in tweede instantie via een omhaal binnen schoot; 2-0. Drie minuten later incasseerde de Bocht een tegentreffer. Door dom balverlies op het middenveld mocht Sander Huijben de bal binnen schieten; 2-1. Na rust zakte de Bocht in en bleef het met hangen en wurgen overeind waardoor na 90 minuten de 2-1 nog op het scorebord stond. Drie punten voor De Bocht ’80 dat hierdoor vier plaatsen stijgt in de ranglijst en de rode lantaarn overdraagt aan SVG.   

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


13-05-2018
 
 
de Bocht `80 1 - SVG 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)