Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

de Bocht`80 1 - vv Irene 1
 

 

De Bocht ’80 wint met 2-1 van Irene

De Bocht ’80 speelde zondag 3 december een prima eerste helft en stond bij rust met 2-0 voor door twee treffers  van Thijs van Dongen. Na rust zakte de Bocht iets in en maakte Irene in de 82ste minuut de aansluitingstreffer; 2-1. In de laatste tien minuten hield De Bocht stand waardoor het terecht drie punten bij kan schrijven.In de eerste minuut gaf Lars Fonken de bal vlijmscherp voor en was de toon gezet.

In de zesde minuut een hard schot van Gabby Gijzen die door de keeper van Irene knap werd gered. In de 13de minuut een corner die door Murat Ozcan net over werd geschoten. In de 26ste minuut kreeg De Bocht loon naar werken. Een prachtige voorzet van Patrick Broks werd door Thijs van Dongen binnen gekopt; 1-0. In de 30ste  minuut weer een goede aanval van De Bocht maar Thanh Nguyen mistte vrij voor doel. In de 35ste minuut had Irene de gelijkmaker kunnen maken maar een kopbal ging net voorlangs. In de 38ste minuut een wereldpass van Gabby Gijzen die door Thijs van Dongen onberispelijk werd afgerond; 2-0. In de 43ste minuut een spectaculaire omhaal van Gabby Gijzen die door de keeper van Irene knap werd gered.

In de 47ste minuut kwam De Bocht goed weg door een verkeerde terugspeelbal. Tien minuten later een schot van Elo Turksma net voorlangs. In de 64ste minuut redde Edwin der Kinderen bekwaam op een inzet van Irene. In de 70ste minuut keurde de prima leidende scheidrechter een buitenspel doelpunt af van Irene. In de 82ste minuut was het wel raak voor Irene; 2-1. Hierna was het alle hens aan dek voor De Bocht ’80. In blessuretijd een geweldige redding van Edwin der Kinderen waardoor de drie punten in Oirschot bleven. Een mooie en verdiende overwinning voor De Bocht ’80.

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


 
03-12-2017
 
 
de Bocht`80 1 - vv Irene 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)