Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

de Bocht`80 1 - Berkdijk 1
 

 

De Bocht ’80 en Berkdijk delen de punten

In een titanenstrijd met heel veel strijd werden de punten zondag 25 maart eerlijk verdeeld. In de vijfde  minuut schoot Jesper Schaken van dichtbij raak; 0-1. Elo Turksma maakte er in de 51ste minuut 1-1 van. Door een prachtig afstandsschot van Daryll-Lee Maasland kwam Berkdijk in de 64ste minuut op 1-2 voorsprong. In de 70ste minuut ging de bal op de stip. Patrick Broks schoot beheerst de 2-2 binnen. Eindstand 2-2 in een wedstrijd die geen winnaar verdiende. De Bocht zet hiermee de goede lijn door en is nu tien duels ongeslagen.

In de vijfde minuut een voorzet vanaf de linkerflank die beheerst dor Jesper Schaken werd binnen getikt; 0-1. Hierna was het vooral van twee kanten veel strijd wat de supporters voorgeschoteld kregen. In de 31ste minuut had Thanh Nguyen de gelijkmaker op zijn schoen na een mooie steekbal van Gabby Gijzen maar Thanh strandde op de uitgelopen keeper. Ruststand 0-1.
Na rust startte De Bocht sterk. Mark van Gardingen zette goed voor op Thijs van Dongen maar die kon net niet bij de bal. In de 51ste minuut kopte Thijs van Dongen de bal knap terug waarna Elo Turksma de bal heel behendig bovenin de kruising schoot; 1-1. Hierna nam Berkdijk het heft in handen en zette het vol druk op de defensie van De Bocht 80. In de 64ste minuut schoot Daryll-Lee Maasland uit de draai de bal snoeihard in het doel; 1-2. Een prachtig doelpunt. In de 70ste minuut een snoeiharde vrij trap van Harm van den Bosch waarna Berkdijk hands maakt en de bal op de stip ging. Patrick Broks schaarde zich achter de bal en schoot de 2-2 binnen. Hierna was het al hens aan dek voor De Bocht ’80. Daryll-Lee Maasland kopte net naast in de 72ste minuut en Matthy Laros schoot een vrije trap over. In de 80ste minuut een prachtige redding van Bocht jeugdkeeper Desley Fonken. Berkdijk schoot nog een bal op de paal en in blessuretijd moest Desley Fonken nogmaals gestrekt om een bal uit de kruising te tikken. Een prachtige redding waarmee hij een punt veilig stelde voor De Bocht 80. Eindstand 2-2. Een terechte puntendeling in een echt mannen duel.

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


25-03-2018
 
 
de Bocht`80 1 - Berkdijk 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)