&

SVG 1- de Bocht `80 1

Zuur gelijkspel voor De Bocht ’80 tegen SVG

De Bocht speelde zondag 26 november een prima eerste helft en stond bij rust dik verdiend op 0-1 voor door een treffer van Gabby Gijzen. Na rust kwam de Bocht direct op 0-2 voorsprong door een treffer van Lars Fonken. Een minuut later stond het echter al 1-2. Hierna moest SVG met 9 man verder maar kwam het toch op gelijke hoogte uit een corner in de 60ste minuut. Elo Turksma bracht de Bocht één minuut later op 2-3 voorsprong. Tien minuten voor tijd liet De Bocht ‘80 SVG uit een corner langszij komen. Eindstand 3-3. Zure verliespunten voor De Bocht ’80.

Thijs van Dongen werd op maat bediend in de 8ste minuut door Faruk Pinarbasi maar mistte oog in oog met de keeper. In de 12de minuut een mooie actie van Thanh Nguyen maar zijn schot was te zacht. In de 28ste minuut een prima voorzet van Lars Fonken waadoor Thijs van Dongen in scoringspositie kwam maar ook deze kans werd niet verzilverd. In de 30ste  minuut kreeg De Bocht waar het recht op had. Een vlekkeloze aanval over drie schijven werd door Gabby Gijzen benut; 0-1. Edwin der Kinderen redde vervolgens bekwaam op een inzet van SVG in de 32ste minuut. In de 35ste minuut een mooie voorzet van Roel van de Ven die door Thijs van Dongen werd over gekopt. Roel van de Ven leek in de 37ste minuut de 0-2 te maken maar zag zijn inzet net voorlangs gaan. Ruststand 0-1.

In de eerste minuut van de tweede helft schoot Lars Fonken de 0-2 binnen op een briljante pass van Faruk Pinarbasi. Hierna kregen twee SVG spelers hun tweede gele kaart en stond het met 9 man maar kwam het wel op 2-2 doordat de Bocht defensie niet oplette bij een corner in de 60ste minuut. In de 61ste minuut een mooie aanval van De Bocht waaruit Elo Turksma de 2-3 maakte. Een minuut later een prachtig schot van Elo Turksma die door de keeper van SVG knap werd gered. In de 75ste minuut gaat een schot van Gabby Gijzen net over. In de 80ste minuut een corner van SVG waaruit de 3-3 gemaakt wordt. In de laatste tien minuten was De Bocht niet meer in staat om de overwinning naar zich toe te trekken. Een zuur gelijkspel voor De Bocht ’80 in een wedstrijd die drie punten op had moeten leveren maar dat niet deed.