Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

TPO 1 - de Bocht`80 1
 

 

De Bocht ’80 verliest van TPO

Vol goede moed reisde zondag 6 mei De Bocht 80 vandaag met een volle bus supporters af naar Moerdijk. Het enthousiasme was snel verdwenen want na 20 minuten stond De Bocht al met 3-0 achter door treffers van Barry Hoogink en Kees Santbergen (2x). Patrick Broks scoorde de 3-1 uit een vrije trap in de 34ste minuut maar 3 minuten later stond het alweer 4-1 doordat Martijn van Hoven een penalty benutte. Thijs van Dongen bepaalde de ruststand op 4-2 na een voorzet van  Lars Fonken.

In de tweede helft kon De Bocht het tij niet keren. In de 67ste minuut scoorde Kees Santbergen zijn derde doelpunt; 5-2. Patrick Broks bepaalde de eindstand op 5-3 in de 77ste minuut middels een penalty. De zesde nederlaag op rij waardoor de Bocht ‘80 nu naar de laatste plaats is afgezakt. Donderdag speelt de Bocht thuis en kan het haar borst nat maken tegen WSJ die aan een prima reeks bezig is en vandaag met 0-2 van kampioen Oisterwijk heeft gewonnen.

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


06-05-2018
 
 
TPO 1 - de Bocht`80 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)