Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - de Bocht`80 1
 

 

De Bocht ’80 onderuit tegen Irene

Voor rust domineerde De Bocht ’80 en kwam het verdiend op 0-1 voorsprong uit een vrije trap van Murat Ozcan in de tiende minuut. In de 20ste minuut kwam Irene langszij door een treffer van Brian Hellings en tien minuten later werd het 2-1 door een treffer van Mark van Griensven.

Hierna creëerde De Bocht prima kansen om de wedstrijd te laten kantelen maar het vizier van  Thijs van Dongen stond niet op scherp vandaag. Ruststand 2-1. Na rust trok Irene de wedstrijd naar zich toe en liep het uit naar een 5-1 overwinning door treffers van Leszek Cieslinski in de 27ste minuut en twee treffers van Rob Groenendaal in de 28ste en 41ste minuut. Op basis van de tweede helft een verdienende overwinning voor Irene.

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


22-04-2018
 
 
vv Irene 1 - de Bocht`80 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)