De Bocht ’80 is een kleine dynamische vereniging met 200 leden en is op zoek naar een trainer / leider voor het 2de elftal. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van de trainer zijn:

Samenwerking De Bocht ’80 en LSV stopt

Vorige week is besloten de samenwerking tussen de Bocht ’80 en Lennisheuvel (LSV) te beëindigen. Dat betekent dat LBC (Lennisheuvel – Bocht ’80 – Combinatie) volgend jaar niet meer bestaat.

27-05-2018

De Bocht ’80 sluit seizoen af met gelijkspel 1-1 tegen Broekhoven

De Bocht ’80 speelde zondag 27 mei de eerste helft zeer matig. Al na vijf minuten stond het 0-1 door een treffer van Piotr Rudnicki. De tweede helft herstelde De Bocht ’80 zich en kwam het langzij in de 93ste minuut

20-05-2018

De Bocht 80 komt net tekort tegen WSJ

Zondag 20 mei net als vorige week toen De Bocht ook tegen WSJ speelde was het spel prima maar bleven de punten achterwege. Door een misverstand in de verdediging stond de Bocht al na vijf minuten met 1-0 achter, het was Andrew van de Wouw die profiteerde

13-05-2018

Eindelijk weer drie punten voor De Bocht ’80; 2-1 winst tegen SVG

De eerste helft was De Bocht ’80 de betere partij. Na een mooie diepe bal van Patrick Broks kwam de bal bij  Elo Turksma die zag dat de keeper van SVG te ver voor

13-05-2018

Dames de Bocht ’80 zoekt versterking voor seizoen 2018/2019

Voor het volgende seizoen is het Dames 1 elftal nog op zoek naar versterking. Het dames elftal is een relatief jong senioren elftal en komt uit in de 4e klasse waar ze dit seizoen onderin de middenmoot zullen eindigen..

09-05-2018

De Bocht ’80 speelt goed maar verliest van WSJ

De Bocht ’80 speelde donderdag 10 mei een prima partij maar trok na 90 minuten toch aan het kortste eind. De ruststand was 1-1 door treffers Thanh Nguyen in de 30ste minuut en Hassan Ait Ben Hamou in de 39ste minuut

06-05-2018

De Bocht ’80 verliest van TPO

Vol goede moed reisde zondag 6 mei De Bocht 80 vandaag met een volle bus supporters af naar Moerdijk. Het enthousiasme was snel verdwenen want na 20 minuten stond De Bocht al met 3-0 achter

29-04-2018

De Bocht ’80 buigt hoofd voor kampioen Oisterwijk

Oisterwijk was zondag 29 april de betere ploeg en kwam op 0-2 voorsprong door twee soortgelijke situaties waaruit Tonnie Kerkhof tweemaal trefzeker was. Dominik Pirron bepaalde de ruststand op 0-3.

22-04-2018

De Bocht ’80 onderuit tegen Irene

Voor rust domineerde De Bocht ’80 en kwam het verdiend op 0-1 voorsprong uit een vrije trap van Murat Ozcan in de tiende minuut. In de 20ste minuut kwam Irene langszij door een treffer van Brian Hellings en tien minuten later werd het 2-1

08-04-2018

De Bocht ’80 verliest van DVVC

Een zwaar gehavend de Bocht ’80 moest haar zondag 8 april meerdere erkennen in DVVC. Door treffers van Patrick Broks en Thanh Nguyen kwam De Bocht op 2-0 voorsprong.

01-04-2018

De Bocht ’80 1-5 voor met rust, 6-5 verlies; géén 1 april grap

Na tien ongeslagen duels ging De Bocht 80 zondag 1 april onderuit tegen hekkensluiter OVV, en hoe! Voor rust domineerde de Bocht ’80 en stond het met 1-5 voor door treffers van Thanh Nguyen (3x) en Thijs van Dongen (2x)

25-03-2018

De Bocht ’80 en Berkdijk delen de punten

In een titanenstrijd met heel veel strijd werden de punten zondag 25 maart eerlijk verdeeld. In de vijfde  minuut schoot Jesper Schaken van dichtbij raak; 0-1. Elo Turksma maakte er in de 51ste minuut 1-1 van.

18-03-2018

Patrick Broks beslist derby LSV - De Bocht ’80

Zondag 18 maart pas in de 68ste minuut gebeurde er iets hartverwarmends in de ijzige koude doordat Mateusz Barabas LSV via een kopbal op voorsprong zetten. Faruk Pinarbasi maakte in de 83ste minuut de gelijkmaker; 1-1

04-03-2018

De Bocht ’80 pakt punt tegen Gloria UC

Het zware veld van Gloria UC zorgde voor een matige pot voetbal van beiden kanten. Voor rust scoorde Max van Wijnen vanuit buitenspel positie de 1-0. In de 88ste minuut kwam de Bocht 80 langzij dankzij een prachtig doelpunt van Elo Turksma. Eindstand 1-1.

28-01-2018

De Bocht ’80 verspeelt 2 punten tegen FC Drunen

De Bocht 80 domineerde zondag 28 januari de eerste helft en creëerde diverse kansen. Lars Fonken draaide zich perfect vrij in de 17de minuut waarna Gabby Gijzen de bal net over schoot.

17-12-2017

Ron de Kort verlengt bij De Bocht ’80

Trainer Ron de Kort heeft zijn contract bij VV De Bocht ’80 verlengd. De Kort is bezig aan zijn eerste seizoen en heeft het prima naar zijn zin. De Bocht is zeer content met Ron de Kort en hoopt nog jaren van zijn diensten gebruik te kunnen maken

02-12-2017

De Bocht ’80 wint met 2-1 van Irene

De Bocht ’80 speelde zondag 3 december een prima eerste helft en stond bij rust met 2-0 voor door twee treffers  van Thijs van Dongen. Na rust zakte de Bocht iets in en maakte Irene in de 82ste minuut de aansluitingstreffer; 2-1. In de laatste tien minuten hield

26-11-2017

Zuur gelijkspel voor De Bocht ’80 tegen SVG

De Bocht speelde zondag 26 november een prima eerste helft en stond bij rust dik verdiend op 0-1 voor door een treffer van Gabby Gijzen. Na rust kwam de Bocht direct op 0-2 voorsprong door een treffer van Lars Fonken

19-11-2017

Eerste overwinning De Bocht ’80; 2-1 winst tegen OVV ‘67

Elo Turksma zette De Bocht ’80 in de 31ste minuut op voorsprong. Middels een penalty bepaalde Merijn Snijders de ruststand op 1-1. Na rust bezorgde Elo Turksma De Bocht ’80  de eerste overwinning van het seizoen.

29-10-2017

Derby De Bocht ’80 - LSV in evenwicht

De derby tussen De Bocht ’80 en LSV verdiende geen winnaar en die kwam er dan ook niet. In de 2de minuut werd het 0-1 door een treffer van Davey Schellekens. In de 12de minuut maakte Thijs van Dongen namens de thuisploeg de gelijkmaker.

22-10-2017

De Bocht ’80 krijgt te weinig tegen Berkdijk

Bart Hermsen had in de tweede minuut de score moeten openen namens de Bocht ’80 maar deed dat niet. In de zesde minuut schoot Murat Ozcan de bal via een speler van Berkdijk wel binnen; 0-1.

15-10-2017

Oisterwijk maat te groot voor De Bocht ’80

De eerste helft kon De Bocht ’80 nog enigszins meekomen en creëerde het een paar kansen maar scoorde niet. Door twee treffers van Tonnie Kerkhof was de ruststand 2-0 in het voordeel van Oisterwijk

08-10-2017

De Bocht ’80 krijg de deksel op de neus; 3-4 verlies

Al na zes minuten stond het 2-0 voor De Bocht ’80 door treffers van Thanh Nguyen en Gabby Gijzen. TPO trok de stand gelijk door treffers van Cees van Drimmelen en Martijn van Hoven (penalty).

03-09-2017

Terechte puntendeling De Bocht ’80 en Pusphaira

De Bocht ’80 opende zondag 3 september het seizoen in de strijd om de KNVB beker met een gelijkspel tegen vierde klasser Pusphaira. Thijs van Dongen opende in de 7de minuut de score voor De Bocht ’80.

21-08-2017

Voetbalverenigingen Best en Oirschot zetten zich in voor de SamenLoop voor Hoop.

De burgermeesters Anton van Aart van Best en Ruud Severijns van Oirschot zullen op zaterdag 26 augustus als coach optreden van de combinatieteams Best Vooruit / Wilhelmina Boys en Beerse Boys / Oirschot Vooruit / De Bocht ‘80

26-05-2017

De Bocht ‘80; genieten met 180 voetballertjes op Dun Staak

V.V. De Bocht ’80 organiseerde op 26 mei op het eigen sportpark Dun Staak voor de 7e keer de Oirschot Cup voor de Jeugd. . Toernooi directeur Roland Roefs had de organisatie ook dit jaar weer prima voor elkaar!

14-05-2017

De Bocht ’80 speelt verdient gelijk tegen DOSL

DOSL en De Bocht ’80 waren zondag 14 mei prima aan elkaar gewaagd. DOSL kwam op 0-1 voorsprong in de 39ste minuut via Martijn Bax. De Bocht kwam langszij in de 80ste minuut door Harm van den Bosch (penalty).

07-05-2017

De Bocht ’80 kansloos tegen kampioen Tivoli

Voor rust kon De Bocht ’80 zondag 7 mei nog aardig meekomen. Door twee treffers van Remy Wooding was het 2-0 bij rust. Na rust was Tivoli oppermachtig en scoorde het vijfmaal via Stef de Goey, Joey van Hoof, Ralf Walravens en Nzita Jordelino (2).

30-04-2017

De Bocht ’80 kansloos tegen Waalre

De hele wedstrijd was het eenrichtingsverkeer richting het doel van De Bocht ’80. Dat Waalre maar vijf kansen benutte hebben ze aan zichzelf te danken

22-04-2017

F1 LBC wederom Kampioen

Zaterdag 22 april. LSV en De Bocht ’80 spelen al zes jaar samen in de jeugd onder de naam LBC (Lennisheuvel - De Bocht ’80 - Combinatie)

17-04-2017

De Bocht ’80 verliest van DEES

De eerste helft was DEES de bovenliggende partij en creëerde het diverse kansen. In de 11de minuut opende Thomas Tholen de score namens de gasten 0-1. De Bocht mocht niet mopperen met deze ruststand.

09-04-2017

3de elftal De Bocht ’80 Kampioen

Zondag 9 april. Het 3de elftal kon het kampioenschap binnen halen in een thuiswedstrijd tegen Spoordonkse boys en deed dat met een 4-0 overwinning. Mike de Bresser opende met een fraaie boogbal de score in de 9de minuut.

09-04-2017

De Bocht ’80 verliest nipt van Riethoven

De Bocht ’80 gaf zondag 9 april goed partij tegen de nummer twee van de competitie Riethoven. De ruststand was 0-0 in een helft waar de Bocht de beste kansen kreeg. Na rust kwam Riethoven op 2-0 voorsprong door treffers van W. Tops

02-04-2017

De Bocht ’80 laat Knegsel in blessuretijd langzij komen

Al in de eerste minuut stond De Bocht op een 0-1 achterstand door een treffer van Joost Box. Nog voor rust stelde De Bocht orde op zaken door treffers van Murat Ozcan en Connor de Bresser.

26-03-2017

De Bocht ’80 verliest van Terlo

In een gelijk opgaande wedstrijd trok Terlo in de slotfase de overwinning naar zich toe. De ruststand was 0-0. Na rust mistte Terlo een penalty maar kwam het in de 70ste minuut toch op voorsprong

19-03-2017

De Bocht ’80 speelt knap gelijk tegen DOSKO ‘32

Een door blessures geteisterd De Bocht ’80 haalt op inzetvermogen en 100% wilskracht een punt uit de strijd tegen een beter DOSKO ‘32 dat diverse kansen creëerde maar niet tot scoren kwam

12-03-2017

DVG is heer en meester en wint met 0-7

Na een pauze van 2 weken is de competitie zondag 12 maart weer hervat. DVG ging op bezoek naar Vorstenbosch en speelde tegen de “boy’s”. Bijna letterlijk de boy’s, vandaag, want het klasse verschil was groot en ook de uitslag: 0-7

19-02-2017

De Bocht ’80 verliest van Sterksel

Sterksel was de bovenliggende partij. In de eerste helft resulteerde dat in twee doelpunten door treffers van Vincent van den Groenendaal en Luuk Gijsberts. Ruststand 2-0.

05-01-2017

Ron de Kort hoofdtrainer VV De Bocht ´80 vanaf seizoen 2017-2018

De 45-jarige Ron de Kort volgt met ingang van het seizoen 2017-2018 Jan Mattheeuwse op als hoofdtrainer van V.V. De Bocht ´80 in Oirschot. Ron de Kort is momenteel hoofdtrainer bij Hoogeloon

16-12-2016

Jan Mattheeuwse stopt als hoofdtrainer bij De Bocht '80

Jan Mattheeuwse, hoofdtrainer van VV De Bocht ´80 in Oirschot, verlaat de club na dit seizoen.Jan is op dit moment bezig aan zijn vierde seizoen. Beide partijen gaan in goed overleg uit elkaar.

10-12-2016

F1 LBC pakt kampioenschap titel

Zaterdag 10 december. LSV en De Bocht ’80 spelen al zes jaar samen in de jeugd onder de naam LBC (Lennisheuvel - De Bocht ’80 - Combinatie). Die formule leverde al veel voetbalplezier op en ook diverse kampioenen.

04-12-2016

De Bocht ’80 kansloos tegen koploper Tivoli

Voor rust kon De Bocht ’80 nog aardig meekomen. Door treffers van Joey van Hoof en Bas Santema was het 0-2 bij rust.

13-11-2016

Wederom winst De Bocht ’80 tegen Tongelre

Zondag 13 november een leuke pot voetbal met het publiek als winnaar die 7 doelpunten te zien kreeg. De Bocht ’80 creëerde vanaf het begin kansen maar toch was het Tongelre dat in de 31ste minuut op 0-1 voorsprong kwam door een treffer van Tonnie Kerkhof.

06-11-2016

De Bocht ’80 wint Derby tegen LSV

Een typische Derby. Geen hoogstand voetbal maar wel veel passie en strijd. LSV kwam al na 5 minuten op voorsprong doordat Rowi van den Besselaar een penalty benutte. Maikel van den Heuvel maakte er 1-1 van in de 18de minuut.

30-10-2016

De Bocht ’80 verliest van Knegselse Boys

De Bocht ’80 speelde een goede eerste helft maar verprutst veel te veel kansen. De eerste keer dat Knegsel op de helft van de Bocht kwam was in  de 19de minuut wat ook direct de 1-0 opleverde

16-10-2016

De Bocht ’80 speelt goed maar verliest van Riethoven

Voor rust was De Bocht ’80 de betere ploeg maar toch stond het met 0-2 achter door treffers van M. Mennen en R. van Grotel. Na rust prikte Teun van Otten er nog eentje bij namens Riethoven. Eindstand 0-3.

09-10-2016

De Bocht ’80 verliest van DOSKO ‘32

Door slecht verdedigend werk van De Bocht ’80 kon DOSKO in de 20ste minuut de 1-0 binnen tikken via Ard-Jan Fleerakkers. Murat Ozcan verzuimde in de 35ste minuut de gelijkmaker te maken

02-10-2016

De Bocht ’80 krijgt te weinig tegen Terlo

De Bocht ’80 speelde zondag 2 oktober thuis tegen Terlo. Beide ploegen creëerde kansen maar scoorde niet.

04-09-2016

De Bocht ’80 kansloos tegen koploper Sterksel

De Bocht ’80 moest vandaag tegen koploper Sterksel dat zich de afgelopen zomer fors heeft versterkt. De eerste helft kon de Bocht nog een beetje meekomen.

04-09-2016

Valse start De Bocht ’80; 3-2 verlies tegen Casteren

De Bocht ’80 en Casteren waren zondag 4 september goed aan elkaar gewaagd. Voor rust gebeurde er heel weinig, ruststand 0-0.

28-05-2016

LBC viert 5 jarig jubileum

Op zaterdag 28 mei vierden De Bocht ’80 en LSV het 5 jarig bestaan van LBC. De jeugd van beide verenigingen voetbalt inmiddels al 5 seizoen met elkaar en niet geheel onverdienstelijk

01-05-2016

De Bocht ’80 wint van Terlo

De Bocht ’80 speelde tegen Terlo met veel beleving en door doelpunten van Maarten Verheijden,  Bart Hermsen en een wereld goal van Murat Ozcan werd de overwinning een feit.

24-04-2016

De Bocht ’80 en Tuldania delen de punten

Rien van de Wouw benutte zondag 24 april in de 7de minuut een penalty en bepaalde daarmee de ruststand op 0-1. In de eerste minuut na rust maakt Rien van de Wouw er 0-2 van.

17-04-2016

De Bocht ’80 3 kampioen !!!!!!

Zondag 17 april 2016. De Bocht ’80 3 haalde op eenvoudige wedstrijd de kampioenstitel binnen in Hoogeloon.

10-04-2016

Verlies voor de Bocht `80 tegen DOSL

De Bocht `80 stond zondag 10 april na een minuut al met 1-0 achter in de uitwedstrijd bij DOSL. Een verkeerde terugspeelbal werd direct afgestraft.

03-04-2016

De Bocht ’80 en Sterksel waren voor zondag 3 april rust in evenwicht. Na rust kwam Sterksel in de 79ste minuut via Tyrone Pelzers op 0-1 voorsprong. Thijs van Dongen kopte drie minuten later de 1-1 binnen.

28-03-2016

De Bocht ’80 verliest van EDN ‘56

De Bocht ’80 speelde zondag 28 maart tegen de nummer twee EDN ’56. Waar de Bocht vorige keer volstrekt kansloos was tegen EDN bleef het vandaag lang overeind. Lars Fonken opende zelfs de score in de 22ste minuut; 1-0

20-03-2016

Eindelijk 3 punten voor De Bocht’80; 2-4 winst tegen Tivoli

In een matige wedstrijd tegen hekkensluiter Tivoli wist De Bocht ’80 de meeste keren doel te treffen. Tivoli opende de score in de 15e minuut door een treffer van Appy Saddaty; 0-1.

13-03-2016

De Bocht ’80 niet opgewassen tegen Waalre

De Bocht ’80 had de eerste helft niets te vertellen. Door doelpunten van Rogier Schellens, Ivar Brans en een eigen doelpunt keek de Bocht bij rust al tegen een 0-3 achterstand

06-03-2016

Onnodige nederlaag De Bocht ’80 tegen Knegselse Boys

De Bocht ’80 was de eerste helft oppermachtig en stond bij rust met 0-2 voor door twee treffers van Thijs van Dongen. Na rust liet De Bocht ’80 zich de kaas van het brood eten.

28-02-2016

De Bocht ’80 kansloos tegen koploper SC Olympus 1

De Bocht ’80 speelde vandaag tegen koploper SC Olympus uit Tilburg. Net als in de uitwedstrijd had De Bocht ’80 geen schijn van kans. .

14-02-2016

De Bocht ’80 verliest van Riel

Alleen in de eerst helft was er iets te beleven in Riel. Riel domineerde het eerste half uur volledig. Door treffers van Lars Bokma en 2x Thomas Broers stond het bij rust 3-0.

24-01-2016

De Bocht ’80 krijgt deksel op de neus; 2-1 verlies van Broekhoven

Broekhoven startte sterk en kwam in de 15de minuut terecht op voorsprong door Alex de Bree. Harm van den Bosch maakte de gelijkmaker in de 36ste minuut.

11-01-2016

Jan Mattheeuwse verlengt bij VV De Bocht '80

Jan Mattheeuwse is ook in het seizoen 2016/2017 de hoofdtrainer van VV De Bocht '80.  Jan Mattheeuwse werd in 2013 naar De Bocht '80 gehaald om een eerste elftal te bouwen voor de toekomst

20-12-2015

De Bocht ’80 krijgt deksel op de neus in blessuretijd

In een van twee kanten slechte wedstrijd was WSJ de gelukkigste na 95 minuten. De ruststand was 1-0 door een doelpunt uit een vrije trap. Tien minuten na rust stond het 2-0.

13-12-2015

Tuldania klopt De Bocht ’80 op effectiviteit

De Bocht ’80 en Tuldania waren goed aan elkaar gewaagd. De Bocht ’80 had het betere van het veldspel, Tuldania daarentegen ging veel effectiever met haar kansen om

06-12-2015

De Bocht ’80 pakt punt tegen de koploper DVS

De Bocht ’80 speelde vandaag tegen koploper DVS. Voor rust was de Bocht ’80 de bovenliggende partij en creëerde het veel kansen. Pas in blessuretijd kwam het overwicht tot uitdrukking in een doelpunt door Thijs van Dongen

17-11-2015

Dik verdiende overwinning van De Bocht ’80 op DOSL

De Bocht ’80 speelde een prima wedstrijd. Voor rust scoorde Lars Fonken en Thijs van Dongen namens de Bocht ’80. Ruststand 2-0.

08-11-2015

Doelpuntenfestijn maar geen punten voor De Bocht ’80

Voor rust scoorde Bart Berkers (3x) en Ruud van der Velden namens Sterksel en Emre Dumlupinar, Faruk Pinarbasi en Murat Ozcan namens De Bocht ’80

01-11-2015

De Bocht ’80 wint van Tivoli

De Bocht ’80 haalde vandaag de eerste punten van het seizoen binnen. In eerste helft scoorde Harm van den Bosch de 1-0. In de tweede helft scoorde Emre Dumlupinar namens de Bocht ’80 en Coen Janssen namens Tivoli

18-10-2015

De Bocht ’80 verliest van Waalre

De Bocht ’80 speelde een prima eerste helft en kwam ook tot scoren via Thijs van Dongen die de bal uit de rebound binnen schoot maar het doelpunt werd onterecht afgekeurd wegens buitenspel.

11-10-2015

De Bocht ’80 komt tijd tekort tegen Knegselse Boys

Een wedstrijd die geen winnaar verdiende maar het wel kreeg. Na één minuut stond het al 0-1 voor Knegselse Boys door een treffer van Joos Box.

27-09-2015

De Bocht `80 verliest van Riel

De Bocht’80 begon goed na 1.5 minuut spelen  stond het 1-0 voor de Bocht’80 door een goal van Emre Dumlupinar.  Riel kreeg in de 6e minuut hun eerste kans. In de 15 minuut maakte Peter de Weert van de Riel de 1-1

20-09-2015

De Bocht 80 kansloos onderuit tegen Olympus

Voor rust bakte De Bocht ’80 er niets van. Door vier treffers van Michael Smulders en één van Burak Tosun was de ruststand 5-0.

13-09-2015

De Bocht `80 verliest van Broekhoven

De Bocht stond keek al na 16 minuten tegen een 0-1 achterstand aan nadat Marlon Konings de bal simpel in de korte hoek mocht binnen tikken omdat de Bocht verzuimde de bal weg te werken

06-09-2015

De Bocht ’80 verliest eerste competitie wedstrijd van Terlo

De Bocht ’80 begint slap aan de wedstrijd. Na 5 minuten scoort Martijn van Bommel de enige goal van de eerste helft. Daarna krijgen beide partijen nog wat kleine kansen maar is de wedstrijd vooral in evenwicht..

13-08-2015

De Bocht`80 verliest eerste oefenwedstrijd van Oirschot Vooruit 2

Het eerste elftal van de Bocht `80 heeft het eerste oefenduel van 2015-2016 verloren. Op eigen terrein bleek donderdag 13 augustus het tweede elftal van Oirschot Vooruit 2 te sterk.

26-04-2015

De Bocht `80 kent geen grenzen

Op 14 mei (Hemelvaartsdag) organiseerden voetbal vereniging de Bocht`80 een spectaculaire dag met als thema “De Bocht ’80 kent geen grenzen”. ( inclusief video)

26-04-2015

De Bocht ’80 wint van kampioen SVG; 1-2

Kampioen SVG startte zondag 26 april sterk en bracht dat al in de 12de minuut tot uitdrukking via een fraai doelpunt

25-04-2015

SJO vv LBC meisjes B1 behalen kampioenschap hoofdklasse

De meisjes B1 van SJO vv LBC speelden zaterdag 25 april één van de belangrijkste wedstrijd van deze competitie. Bij winst op tegenstander Haarsteeg meisjes B1kon voldoende afstand worden genomen

21-04-2015

Kampioenswedstrijd hoofdklasse meiden B1 LBC

De meiden B1 van LBC spelen zaterdag 25 april voor het kampioenschap in de HOODFKLASSE!!!!
In december werden deze meiden al kampioen in de eerste klasse waardoor ze promoveerden naar de Hoofdklasse.

20-04-2015

Hoofdtrainer De Bocht ’80, Jan Mattheeuwse geslaagd voor TC III

Maandag 20 april. De Nieuwe hoofdtrainer van de Bocht '80, Jan Mattheeuwse, heeft vanavond met succes zijn trainersdiploma TC III gehaald.

18-04-2015

Meiden C1 LBC wederom kampioen

Zaterdag 18 april. Lennisheuvel en De Bocht ’80 spelen alweer 4 jaar samen onder de naam LBC. Dat betekent 8 competities. Vier voorjaarscompetities en vier najaar competities.

12-04-2015

Gelijkspel OVV ’67 - De Bocht ’80; 3-3

Veel doelpunten in een zeer matige wedstrijd. Baris Erkekoglu scoorde de 0-1 in de 9de minuut. Thijs van Dongen de 1-1 in de 15de minuut. In de 18de en 19de minuut vielen er twee doelpunten

09-04-2015

De Bocht´80 verliest met 1-3 van Olympus

Donderdagavond 9 april heeft het eerste elftal haar meerdere moeten erkennen in Olympus.
Via Ahmet Gurel kwam De Bocht ´80 snel op 1-0 voorsprong maar tien minuten later stond het al 1-1

06-04-2015

De Bocht ’80 doet goede zaken tegen WSJ; 5-2

De Bocht ’80 begon zeer sterk en stond al na twaalf minuten met 3-0 voor door treffers van Mark Faes (penalty) en Wesley Henraath (2x). WSJ creëerde voor rust geen kans.

22-03-2015

De Bocht ’80 kansloos tegen Riel; 0-4 verlies

De Bocht ’80 was kansloos tegen een veel feller Riel. Al in de 8ste minuut stond het 0-1 door een treffer van Rob Bok. Op slag van rust werd het 0-2 door Peter de Weert.

01-03-2015

01-03-2015

De Bocht ´80 delft onderspit tegen koploper Berkdijk; 2-1 verlies

Daar waar AJAX wel van de koploper wist te winnen lukte De Bocht ´80 dat niet. Het door blessures geteisterde De Bocht ´80 had het meeste balbezit en Berkdijk de beste kansen

08-01-2015

Mini voetballertjes regio Boxtel zaalvoetbaltoernooi

Dinsdag 31 december sloten de kleinste voetballertjes weer het jaarlijkse regio Boxtel zaalvoetbaltoernooi af .Al vroeg in de morgen stonden de spelertjes klaar om de strijd aan te gaan met hun leeftijdsgenoten

31-12-2014

29-12-2014

Volop actie tijdens regio Boxtel D junioren zaalvoetbaltoernooi

Ieder seizoen gaan de voetbal verenigingen uit de regio Boxtel in de winter weer de sporthal de Braken in om met hun D-Junioren een zaaltoernooi te spelen.

07-12-2014

Belangrijke overwinning De Bocht ’80 tegen Neerlandia ‘31

De eerste helft hielden Neerlandia en de Bocht ’80 elkaar in evenwicht. Na rust schakelde De Bocht ’80 een versnelling hoger en scoorde het in de 54ste minuut via Murat Ozcan en in de 59ste minuut via Thijs van Dongen
lees verder >>>>

06-12-2014

Kampioenenfestijn LBC

Zaterdag 6 december. De voorzitters Frans van der Struijk (LSV) en Edwin Baeten (De Bocht ’80) draaien overuren de laatste weken om de kampioenen van LBC (Lennisheuvel – De Bocht ’80 – Combinatie) te huldigen

30-11-2014

Veel kansen, weinig goals maar wel 0-1 winst De Bocht ’80

In een matig duel miste De Bocht ’80 legio kansen en zelfs een penalty. Matchwinnaar was Thijs van Dongen die de enige goal van de wedstrijd scoorde in de 41ste minuut.

29-11-2014

LBC meisjes B1 najaarskampioen

Zaterdag 29 november werd LCB MB1 najaarskampioen door met 1-0 te winnen van RKSV Heeze. De meiden moesten 3 punten halen in deze wedstrijd

23-11-2014

De Bocht ’80 makkelijk langs OVV ‘67

De Bocht ’80 begon slap aan de wedstrijd en kwam bijna op achterstand tegen rode lantaarndrager OVV ’67. In de 33ste minuut kwam de Bocht op 1-0 door Vinny van Kleef

09-11-2014

De Bocht ’80 wint van SC Olympus

Thijs van Dongen scoorde zondag 9 november al in de 10de minuut namens De Bocht ’80. In de twintigste minuut maakte Marcel van de Wouw er 0-2 van.

02-11-2014

De Bocht ’80 besliste de wedstrijd voor rust al. Maykel van Kasteren schoot de bal onhoudbaar in de korte hoek in de 16de minuut.