Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG 1 - Avesteyn 1
 

 

Nipt verlies  DVG tegen koploper Avesteyn.


DVG speelde de laatste wedstrijd van de eerste helft van de competitie thuis tegen Avesteyn uit Dinther.  De strijd speelde zich bijna de hele wedstrijd af of het middenveld, maar Avesteyn wist een van de zeldzame echte aanvallen in  een doelpunt  om te zetten en ging zodoende met drie punten naar huis, waar een gelijkspel meer op zijn plaats was geweest. 

DVG begon de wedstrijd wederom met Martijn Caarls als laatste man en de na een schorsing weer beschikbare Martijn Habraken op de bank.  Met Martijn Caarls wederom in een goede rol achterin miste DVG daardoor wel wat stootkracht op het middenveld. De voorhoede bleek minder balvast en kon daardoor nauwelijks gevaar stichten.  Omdat het bij Avesteyn niet veel anders was, kon de wedstrijd niet echt doorgroeien naar een aantrekkelijk schouwspel.  Het bleef wel tot de laatste minuut spannend , omdat koploper Avesteyn er niet in slaagde om de al vroeg verkregen voorsprong door Dries Heerkens (18e  minuut) verder uit te bouwen.  Die treffer kwam op wat dubieuze wijze tot stand omdat eerst een lichte duwfout op Nick Bekkers werd gemaakt, die onbestraft bleef. Pas in de 84e  minuut was er eigenlijk het tweede gevaar van Avesteyn  voor het Liempdse doel , waarbij Bart Faro zijn schot tegen de paal zag belanden.  Daar tussendoor was het in de tweede helft DVG invaller Bas van Houtum die zijn schot net naast zag belanden.

Nick Bekkers was deze middag toch de gebeten hond, omdat een actie van hem eerst werd afgefloten  en hij om onduidelijke redenen een kaar t ontving en later in de wedstrijd  na een verbale reactie in de richting van de scheidsrechter met rood van het veld moest.  DVG speelde de laatste 20 minuten met 10 man en dat, het lijkt tegenstrijdig, was de beste periode van DVG. De voorzichtigheid werd over boord gegooid, het team werd omgezet en DVG was daardoor dreigender zonder dat er grote kansen ontstonden.  Rik van Ruremonde was nog het dichtste bij de gelijkmaker. Ook Avesteyn beëindigde de wedstrijd met 10 man, nadat Ron van Driel vanwege een zware charge op de benen van Arno Habraken het veld moest verlaten.

Terwijl de mist zich langzaam meester maakte van het veld, kreeg DVG ondanks  de het herstelde getalsmatig evenwicht in de laatste minuten geen echt  uitzicht meer  op een gelijkspel.
Op de helft van de competitie staat DVG in de middenmoot.  Een terechte positie omdat goede met mindere wedstrijden werden afgelost. Ook het doelsaldo is met 23 voor en 19 tegen redelijk in balans.  Voordat de winterstop zijn intrede doet, spelen de DVG-ers nog uit tegen Handel en thuis tegen Boskant.  Twee teams die boven DVG op de ranglijst staan. Het blijft dus zaak om scherp te zijn, en daardoor te voorkomen dat de clubs die lager op de ranglijst staan te dicht naderen.

Man van de wedstrijd was Peter Versantvoort.         

Auteur : Rien Schalkx
Meer DVG nieuws >>>>


18-11-2012
 
 
DVG 1 - Avesteyn 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>> 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)