Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Boskant weer te sterk voor DVG
 

 

Boskant weer te sterk voor DVG


Na een mooie serie had DVG deze paasmaandag 1 april voor de tweede periode titel kunnen oogsten. Achteraf bleek zelfs een gelijkspel voldoende te zijn geweest voor deze prijs, maar alleen het eerste half uur van de wedstrijd  DVG-Boskant hebben de Liempdenaren zicht op dat  gelijkspel gehad.
Het was kenmerkend voor DVG dat de grootste kans pas in de 90e minuut tot stand kwam.  Daarvoor had DVG een collectieve off-day op de mat gelegd.  Te weinig beleving, bezieling en vechtlust, waardoor de vele toeschouwers toch wel teleurgesteld huiswaarts gingen. De streekderby leefde te weinig bij DVG en Boskant toonde zich strijdlustiger, scherper en doeltreffender. In de 39e minuut zette  Roy van der Linden met een geplaatst schot de gasten op 0-1.  In de 62e minuut was het wederom Roy van der Linden, die vorige week ook al driemaal het doel wist te raken, die Boskant naar een comfortabele 0-2 voorsprong schoot.  Slordig uitverdedigen werd door hem onverbiddelijk afgestraft. 

DVG streed  daarna nog wel voor de aansluitingstreffer, maar was niet overtuigend. Het moraal was geknakt toen Ron van Uden uit een corner 0-3 op het scorebord liet plaatsen.
In de resterende vijf wedstrijden kan DVG nog voluit gaan voor een goede positie op de ranglijst. Een vierde plaats kan uiteindelijk met wat geluk ook nog een plaats in de nacompetitie opleveren. Het is zaak dat DVG zich snel herplakt en de volgende uitwedstrijd tegen Mariahout er weer staat. Mariahout strijdt voor klassebehoud en DVG zal tot het uiterste gemotiveerd moeten zijn om de goede serie van voor de wedstrijd tegen Boskant weer op te pakken.    


DVG2
speelde thuis tegen Bavos, die in Liempde periodekampioen kon worden. Tot de 65e minuut konden de Liempdenaren de gasten uit Bakel  goed bijbenen, maar na een misser in de achterhoede werd het 0-1 en kon Bavos nog gemakkelijk naar 0-4 uitlopen .

Auteur : Rien Schalkx
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


01-04-2013
 
 
DVG 1 - Boskant 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)