Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG 1 - Eli 1
 

 

DVG verslaat degradatiekandidaat ELI nipt.

DVG kon wederom drie punten aan haar totaal toevoegen en begint zich nu vaster op de 4e plaats van de ranglijst te nestelen. Gezien deze plaats hoeven de Liemdpenaren eigenlijk niet meer naar beneden te kijken.  Donderdag  28 maart om 20.00 uur vindt in Liempde de inhaalwedstrijd plaats tegen de rode lantaarndrager Vorstenbosch.  Als DVG die ook omzet in winst dan kan de competitie in de 3e periode misschien nog een mooi slot krijgen.

DVG begon de wedstrijd aanvallend en na 5 minuten  werd een doelpunt van Rik van Ruremonde afgekeurd. Randje buitenspel en de beslissing had ook gemakkelijk de andere kant uit kunnen vallen.  De toeschouwers trotseerden de ijzige koude, maar helaas was voor hen het getoonde schouwspel van beide kanten  na de eerste 10 minuten niet hartverwarmend. Eli bedwong DVG goed  zonder daarbij zelf gevaarlijk te zijn. Pas vanaf de 30e minuut ontstonden er wat kansen voor Wilco Voets, Bart de windt en Bas van Houtum.    ElI stelde daar een goede mogelijkheid van de spits Roel Donkers tegenover.
Zoals vaker dit seizoen kwam DVG sterker uit de rust te voorschijn. Wilco Voets maakte in de 51e minuut bijna 1-0, maar de uit zijn actie voortkomende  corner werd door aanvoerder Martijn Caarls uitstekend afgerond. Onder aanvoering van Sander van de Ven en Wilco Voets drukte DVG Eli op eigen helft terug. Kansen ontstonden er, maar helaas waren die  in het laatste half uur niet aan de voorwaartsen en middenvelders besteed.  Rik van Ruremonde was er in de 77e minuut het dichtste bij. Zijn poeier van 30 meter afstand leek als een streep naar de bovenhoek te gaan, maar vond toch de  lat op zijn weg.  Ook een mooie combinatie tussen Sander van de Ven en Bart de Windt had tot een grotere voorsprong kunnen leiden.   ELI legde zich niet neer bij de nipte achterstand en kwam nog enkele malen gevaarlijk voor het doel van Sander van  Eeuwijk opzetten.  Mede door sterk verdedigend werk kon DVG een zege bijschrijven.

Na de inhaalwedstrijd donderdag thuis tegen Vorstenbosch speelt DVG 2e Paasdag thuis de streekderby tegen Boskant. Uit werd met grote cijfers verloren. Boskant is de overtuigende nummer twee van de ranglijst.  DVG is een gewaarschuwde ploeg.  

Man van de wedstrijd was Wilco Voets.

DVG 2 speelde tegen ELI 2.

De bezoekers kwamen al snel met 10 man te staan door een rode kaart voor de keeper.  Toch werd het nog 0-1. Daarna was het al DVG2 wat de klok sloeg. Bij rust was het al 2-1 en de eindstand werd bepaald op 7-1. Doelpuntenmakers; Arno Habraken 2x, Ike Pattiwael, Thijs van Dongen, Pieter van de Wetering, Daan Voets en Noud Peijnenburg.  

Man van de wedstrijd was mark van de Broek.


Auteur : Rien Schalkx
Meer DVG nieuws >>>>


24-03-2013
 
 
DVG 1 - Eli 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)