Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG E1 pakt naast de titel na verlies tegen NWC E1
 

 

DVG E1 pakt naast de titel na verlies tegen NWC E1


Toen ik dinsdag 23 april naar Barcelona zat te kijken, moest ik toch nog even aan jullie denken. Een geweldig seizoen, en opeens stokt het even.
Dat geldt voor dikbetaalde profs en dus ook voor jonge amateur voetballers..
Maandag avond pakte Schijndel de volle winst tegen Rhode waardoor wij onze twee openstaande wedstrijdjes nog ff moesten winnen. Vol vertrouwen en goede moed gingen we dinsdag avond naar sportpark De Roode Bleek om de eerst stap te zetten richting de Titel. Schijndel had beloofd te komen kijken alhoewel zij ook veel vertrouwen hadden in ons kunnen.
De wedstrijd ving aan en het duurde tot de 3e minuut dat we de 1-0 op het bord hadden staan. Melle kwam door via links, bereikte Coen die de bal in de verre hoek plaatste waar Tim voor of achter de lijn het laatste tikje gaf. 1-0. Kort hierna in de 4e minuut een verre uitrap van Sven die over de verdediging van NWC verdween en Coen vrij voor de keeper zette. Koelbloedig maakte Coen het af 2-0.
Het was als de wedstrijd van Schijndel tegen Rhode. Rhode kwam er niet aan en wij zagen Schijndel snel uitlopen, het ging te gemakkelijk. In de 9e minuut creƫerden we weer een perfecte kans. Nu voor Jurre die door de midden vrij door kon met Melle aan zijn zijde. Maar in plaats van rustig een goaltje maken werd gekozen voor een ver schot wat naast ging. Hierna kreeg NWC in de 11e minuut hun eerste grote kans maar het bleef gelukkig 2-0. Maar in de 13e en 16e minuut hadden we wel het nakijken en zette NWC de 2-2 op het bord.

DVG was wakker geschud en zette direct aan voor de 3-2. Jurre kwam door via links en bereikte Koen die de bal tegen het netje werkte. Maar ondertussen rook NWC bloed en kwamen beter in het spel. Wij gingen meedoen in hun spelletje door te onrustig te spelen en de wedstrijd fysieker werd. In de 24e minuut profiteerde NWC weer van een onoplettendheidje en zo gingen we rusten met de 3-3 op het bord. Niets aan het handje we hebben wel vaker de wedstrijd gekanteld als het er op aan komt.
Met vertrouwen gingen we dan ook de tweede helft in maar zo gemakkelijk als het in de eerste minuten ging kon het niet meer. Een paar grote verdedigers konden wij maar moeilijk voorbij komen en de spitsen van NWC hadden veel dreiging waardoor we achter niet echt door durfden door te dekken. De treffer bleef uit ondanks dat we steeds beter gingen voetballen en de ballen weer hard en strak in de voetjes legden. Maar het werd te druk voor de goal zodat we het laatste zetje niet konden geven.
In de 25e minuut viel dan definitief het doek voor het kampioenschap. Nadat Sven al een paar onmogelijke reddingen had verricht in de stijl van Van der Sar en lijkend op een keeper met de naam Van Zweefland uit de Bergstraat moest ook hij buigen en maakte NWC de 3-4. We leken goed op weg maar hadden nog twee onvoorzien hobbels te nemen op eigen veld. Blijkt maar weer wat we al vaker aangehaald hebben dat dit een erg mooie competitie is waar bijna alle teams van elkaar kunnen winnen waarbij Schijndel nu met 1 verliespartij en 2 gelijke spelen de terechte kampioen is.

Voordeel voor hun is dat ze ook al in het najaar in deze competitie uitkwamen en al langer tegen weerstand staan te voetballen iets wat ons nu opbrak. Zaterdag gaan we weer voor de drie punten in en tegen Helmondia zodat we toch maar mooi die tweede plek bemachtigen en bereiden we ons voor om een mooie beker finale wedstrijd te kunnen gaan spelen.

Meer DVG voetbal nieuws >>>>


23-04-2013
 
 
DVG E1 - NWC E1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)