Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Vacature Hoofdtrainer DVG seizoen 2013-2014
 

 

Vacature Hoofdtrainer DVG seizoen 2013-2014.


Bij onze vereniging, DVG Liempde,  ontstaat voor het volgend seizoen een vacature van hoofdtrainer.
Wij nodigen kandidaten uit om hun interesse kenbaar te maken.
DVG is een voetbalclub met 600 leden die midden in de Liempdse samenleving staat.
De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor de selectie in het algemeen en in het bijzonder voor DVG 1. Hij doet dat  in een hechte samenwerking met de technische en trainersstaf van DVG 1 en DVG2. Wij verwachten een ambitieuze, inspirerende trainer, die de selectiespelers kan enthousiasmeren en motiveren . Daarnaast levert hij een belangrijke bijdrage aan teamgeest en binding met de club. 

DVG speelt momenteel in de vierde klasse G van Zuid 2.  We hebben  de  ambitie om met deze spelersgroep door te groeien naar de derde klasse. DVG heeft een grote en talentvolle jeugdafdeling. Wij verwachten dat de trainer daarom  zijn kennis, ervaring en kwaliteiten ook hiervoor inzet. Hij doet dit gevraagd en ongevraagd.
De trainer treedt op als boegbeeld van de club en heeft oog voor de betrokkenheid van supporters en vrijwilligers
Het salaris sluit aan bij het gebruikelijke betalingsniveau van een vierde klasser.   DVG hanteert  in de regel een 1 jarig dienstverband.
Informatie kan worden ingewonnen  bij de voorzitter  Rien Schalkx, 0620491384 en sollicitatie met  cv kunnen naar hem worden gezonden  rsh@home.nl.
Reactietermijn: sollicitaties dienen uiterlijk 18 december in ons bezit te zijn.
Bestuur  DVG

Auteur : Rien Schalkx
Meer DVG nieuws >>>>


09-12-2012
 
 
DVG
 
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)