Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Eli 1 - DVG 1
 

 

DVG laat ELI in laatste minuten ontsnappen: 3-3.


DVG had in de uitwedstrijd tegen ELI in Lieshout de drie punten  voor het meenemen. De hectische slotfase leverde een anti climax voor de Liemdpenaren op. De thuisclub scoorde paar minuten voor tijd eerst de aansluitingstreffer en op de valreep al ruim in blessuretijd de gelijkmaker.
DVG begon met een flinke lijst aan invallers verrassend sterk aan de wedstrijd, overigens zonder groot gevaar te stichten. Het veldspel was aanvankelijk beter dan de thuisploeg, maar de meegereisde supporters moesten tot de 15e minuut wachten tot  DVG via een kopbal van Bart de Windt echt het doel van ELI belaagde. 

Halverwege de eerste helft kwam de wedstrijd meer in evenwicht en kreeg Luke Segers een grote kans. Doelman Sander van Eeuwijk redde bekwaam.  In de 30e minuut maakte Roel Donkers met een kopbal 1-0. Voor DVG was dit het sein om de opgekomen matheid van zich af te schudden en enkele mooie aanvallen volgden.  Twee ervan leidden tot een doelpunt. In de 34e minuut zetten Bart de Windt veel druk op de verdediging van ELI, waardoor de net daarvoor ingevallen Martijn Caarls vrij voor de doelman Erwin Biermans kwam.  Twee keer moest hij de trekker overhalen, voordat de doelman capituleerde 1-1. In de 39 e minuut rukte Peter Versantvoort schitterend op en zijn afwerking leidde bijna tot de voorsprong. Omdat de Lieshoutse verdediging de bal niet goed kon verwerken kon Martijn Caarls de bal opnieuw inbrengen en maakte Bram de Windt met een flegmatieke voetbeweging de 1-2. 

Na de rust wilde ELI de bakens verzetten, maar DVG werd met de invallers Brord van de Sande en Willem Voets in de achterhoede, aanvankelijk niet erg ongerust van de dadendrang van de thuisclub. Integendeel de Liemdpenaren vergrootten in de 50e minuut hun voorsprong  tot 1-3 door Bart de Windt op aangeven van Martijn Caarls. De buit leek binnen, maar dat bleek later een misrekening te zijn.  De eerste waarschuwing kwam in de 72e minuut, maar Patrick Scheepers liet die liggen en de tweede speelde zich af in de 84e minuut. De doelpoging van Jaccy van den Enden werd fraai door Sander van Eeuwijk onschadelijk gemaakt. DVG speelde de wedstrijd echter niet verstandig uit en daarom sloeg het noodlot alsnog toe. In de 86e minuut maakte Roel Donkers zijn tweede en zette ELI op 2-3 en in blessuretijd haalde Christiaan de Louw het niet meer verwachte punt voor ELI binnen.  
Een teleurstellend einde van een wedstrijd die DVG meer had moeten opleveren. DVG blijft door dit gelijkspel een stevige middenmotor. Volgende week komt Mariahout op bezoek. Deze staan met drie punten uit 6 in de onderste regionen.  Ten koste van Mariahout zou DVG haar puntensaldo moeten opkrikken.   

Man van de wedstrijd bij DVG was Sander van de Ven.     
   

Auteur : Rien Schalkx
Meer DVG nieuws >>>>
 


07-10-2012
 
 
Eli 1 - DVG 1
 
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)