Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Marcel van den Hurck nieuwe trainer DVG
 

 

DVG Liempde trekt nieuwe hoofdtrainer aan.


Voor het seizoen 2013-2014 heeft DVG Marcel van den Hurck uit Oisterwijk aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer.
Marcel van den Hurck is momenteel voor het vierde seizoen hoofdtrainer van GSBW uit Goirle.  GSBW komt uit in de 4e klasse van Zuid 1. Marcel van den Hurck is (pas) 41 jaar maar heeft al een hele staat van dienst als trainer opgebouwd. Voor GSBW was hij onder andere trainer van  S.V. Nevelo,  Blauw-Wit ’81, V.V. Viola en S.v. Heusden. In zijn jeugd heeft hij bij RKC gevoetbald en is actief geweest bij De Baronie, hoofdklasse zondagamateurs. Een zware knieblessure dwong hem om zijn actieve voetballoopbaan te beëindigen en al vanaf  midden twintig is hij zich gaan bekwamen in het trainersvak. Eerst bij de junioren en daarna bij de senioren en heeft hij diverse  vaandelteams onder zijn hoede gehad. 

Marcel zal zijn aandacht bij DVG vooral richten op de selectie van DVG. Onze liempdse voetbalclub heeft met deze spelersgroep de ambitie om door te groeien naar de derde klasse.  Gezien ook zijn affiniteit met de jeugd zal hij echter zeker ook een steentje bijdragen aan de doorontwikkeling van de jeugdafdeling. Deze afdeling van DVG maakt door de uitvoering van het jeugdbeleidsplan, de grote enthousiaste trainersschare en een jeugdtechnisch coördinator grote sprongen voorwaarts. Met zijn kennis en ervaring gaat Marcel van den Hurck dat mede ondersteunen.  
 
Voorzitter DVG
Rien Schalkx           

Auteur : Rien Schalkx      
Meer DVG nieuws >>>>


22-12-2012
 
 
Marcel van den Hurck
 
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)