Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Unieke ervaring voor D1 spelers van DVG
 

 

Unieke ervaring voor D1 spelers van DVG

De D1 van DVG zal op 10 en 11 mei voor het eerst over de grens gaan voetballen . Zij zullen tegen verschillende nationaliteiten strijden om de Roeselare Throphy in België. Tijdens dit 2-daags evenement zijn er tegenstanders uit Frankrijk, Duitsland, Engeland en België te verwachten.
Dit elftal dat speelt in de 1e klasse van de KNVB competitie als kanshebber voor de kampioenstitel, heeft in het afgelopen jaar plannen gemaakt voor een internationaal toernooi. Na de nodige voorbereidingen is het dan zover en gaat de voetbalploeg met leiders, trainers en verzorging in een heuse spelersbus naar Roeselare. De spelersbus zal bestuurd worden door Ben Verberk, trainer en leider van het team. In het afgelopen seizoen hebben de voetballers hard gespaard, en dankzij een sponsor is het gelukt om het financiële plaatje helemaal rond te krijgen.

Tijdens deze dagen speelt internationalisering ook een grote rol. De spelers zullen contacten leggen met de verschillende spelers van de tegenpartij  en daarbij moeten communiceren in het Engels, Frans of Duits. Namens de gemeente Boxtel zal het team een pakket met streekproducten en gadgets van de gemeente aanbieden aan de organisatie.
Naast het 2-daagse voetbaltoernooi is er ook een Penalty cup competitie en natuurlijk niet te vergeten de instuifavonden op het clubhuis.
Gedurende het toernooi dat door Euro-Sportring wordt georganiseerd, is het team te gast op het sportcomplex van voetbalvereniging KSV Roeselare. Voor de overnachtingen slaat de gehele ploeg  zijn kampement op in een basisschool. Gezien de eenvoudige faciliteiten heeft de leiding voor veldbedjes gezorgd.
Voor de jongens van DVG zal het een bijzondere ervaring  worden die natuurlijk ook door de achterban gevolgd moet worden. Daarom is er een site op Facebook aangemaakt waar verslagen, foto’s en filmpjes te zien zullen zijn van alle ervaringen. 
Kortom een mooi initiatief en vooruitzicht voor deze voetbalploeg dat mogelijk binnen DVG voor meerdere teams georganiseerd zou kunnen worden.

Spelers D1:
Maik van Abeelen
Dirk van de Biggelaar
Tom van Kasteren
Stijn Knoops
Tim vd Laar
Koen Leidelmeijer
Luuk Leidelmeijer
Sjors van Nunen
Stan Romme
Stef van Rooij
Michael Schoenmakers
Jorn Voets
Teun Welvaarts

Leiders/trainers/verzorging:
Edwin Leidelmeijer
Ben Verberk
Roel van de Sande
Stan Schoenmakers
Monique Knoops

 

Auteur :Monique Knoops
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


14-04-2013
 
 
DVG D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)