Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Hometrainen 2014 bij DVG 24-25 januari 2014
 

 

Hometrainen bij DVG 24-25 januari 2014

Voor het derde opeenvolgende jaar worden er weer hometrain wedstrijden op het sportpark De Roode Bleek gehouden. Drie jaar op rij is nog geen traditie, maar met het succes van de eerste twee jaren, zal het niet lang meer duren of dit wordt een klassieker op de wielerkalender. De vorige twee edities werden afgewerkt in de tent tijdens het jaarlijkse feestweekend maar dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een andere opzet.  De wedstrijden worden dit jaar gehouden in de prachtige royale kantine van DVG en ook de datum is verschoven. Niet half mei, maar  de wedstrijden worden nu gehouden op vrijdagavond 24 januari en zaterdagavond 25 januari 2014. De organisatie vermoedt dat deze ruimte een nog geschiktere locatie is en er meer ambiance zal opleveren  voor de deelnemers en toeschouwers. Het publiek  zit dicht, bijna  op het podium en kan de sterren aanraken.
 
De kenners weten natuurlijk elke spelregel, maar voor de wieler-analfabeet  hier nog even in het kort: een team bestaat uit twee renners en een coach. Op een avond wordt er een sprint (350 meter individueel), een achtervolging (500 meter individueel) en een koppelkoers (1000 meter in teamverband) verreden. Op zaterdag worden de ritten samengesteld op basis van het tussen klassement na de vrijdagavond zodat spannende ritten zijn gegarandeerd. Na afloop op zaterdagavond vindt de prijsuitreiking plaats.
Inmiddels zijn er al 19 inschrijvingen, maar we streven naar minimaal 28 teams. Dit garandeert een vlot en spannend verloop van beide avonden.  Iedereen kan zich inschrijven. Om deel te nemen hoef je GEEN lid te zijn van DVG. Met recht kunnen we daarom spreken van de open Liempdse hometrain tweedaagse.   Er hebben al 16 herenteams en drie damesteams ingeschreven, maar het streven is om met 24 herenteams en minimaal 4 dames teams te starten.
Je hoeft geen gelouterde fietser te zijn want bij hometrainen is de combinatie van kracht en snelheid die eventueel succes bepaalt.  Elke jaar doen zich weer verrassingen voor en doemen uit het niets grote talenten en snelheidsbeesten op.

Inschrijven kan bij Mari Peijnenburg:  peijnenburg@home.nl  . De inschrijvingstermijn sluit op 1 januari 2014.
Het bestuur van DVG wenst de organisatie veel succes toe en bedankt haar hartelijk voor de  inzet om hier twee geslaagde avonden van te maken.
Rien Schalkx
Voorzitter DVG

Auteur : Rien Schalkx
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


24/25-01-2013
 
 
DVG home trainen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)