Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Cito 1 - DVG 1
 

 

DVG heeft geen kans tegen Cito uit Oss.

Door de 3-0 nederlaag van DVG tegen Cito is de derby Ollandia - DVG volgende week een wedstrijd van erop of eronder. De supporters van DVG zullen massaal de Dommel moeten oversteken om DVG in deze cruciale zespunter te steunen.  SCMH uit Maria-Heide is inmiddels afgezakt naar de voorlaatste plaats. Bij een overwinning van DVG in Olland ziet de positie van DVG er meteen rooskleuriger uit. Bij winst van Ollandia wordt de situatie voor DVG erg lastig.

Cito begon sterk aan de wedstrijd en drong DVG terug op eigen helft. Al snel  viel de 1-0. Ronald van de Hooft profiteerde van een dekkingsfout in de achterhoede en liet met een kopbal doelman Ronald Martens kansloos.  Snel daarna redde doelman Martens DVG van een grotere achterstand door een knappe redding  op een schot van Bart van Schijndel.   DVG kreeg daarna een flinke kans. Na een vloeiende aanval van Bas van Houtum en Rik van Ruremonde tikte  de voor zijn tegenstander uitgekomen Martijn Schoenmakers de bal bijna over de doelijn van Cito, maar  doelman Mark Ruijtenberg redde met een reflex  en hield zijn goal schoon.  Cito combineerde vlotter en was sterker in de duels, maar stichtte nog nauwelijks gevaar. Op slag van rust sneed een bal van Bas van Houtum door de verdediging van Cito en de vrijgelopen Tarn van de Wiel zag zijn schot in het zijnet belanden.

DVG kwam beter uit de kleedlokalen en was er meer sprake van een gelijkopgaande strijd.  Twee dode momenten beslisten de wedstrijd. Tweemaal kende scheidsrechter  Van Uden een vrij trap toe aan de thuisploeg, ver van de Liempdse goal, een meter of 10 over de middellijn. In beide gevallen postte Ibrahim Cabrael zich achter de bal en geraffineerd en met hoogstaande  traptechniek profiteerde hij van desorganisatie en onoplettendheid bij DVG. Van zeker 35 meter belandden zijn vrije trappen, gedragen door de rugwind, in het doel van DVG, een verbouwereerde doelman Martens achterlatend. Het optreden van de Liempdse doelman zag er helaas bij beide doelpunten niet goed uit.
Door wissels probeerde DVG de bakens nog te verzetten, maar dat leverde geen resultaat meer op. Met een duidelijk nederlaag op zak maakt DVG zich op  voor de derby tegen Ollandia.

Man van de wedstrijd bij DVg was Jeroen Caarls.

DVG 2 speelde uit tegen Blauwgeel en moest de meerdere erkennen in de ploeg uit Veghel. Het werd 4-2 met van DVG zijde twee doelpunten van Thijs van Dongen.   

Dames DVG speelden thuis tegen Mariahout en konden drie punten aan hun totaal toevoegen. Anne van de Langenberg tekende voor de enige en bejubelde 1-0.
Miranda van der Leest  was de vrouw van de wedstrijd.    

Auteur Rien Schalkx
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


16-03-2014
 
 
Cito 1 - DVG 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)