Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG hometrainen 2015
 

 

Corné Verdonk en Michel van Kasteren winnen hometrainen 2015 bij DVG,
Harald Verhoeven individueel kampioen.

Vrijdag 16 en zaterdag 17 januari werd voor de 4e keer in successie de hometrain wedstrijden gehouden bij voetbalvereniging DVG.Er werd gestreden om de sprinttitel, het individueel kampioenschap en de titel beste ploeg. De teams die zich hadden ingeschreven ontliepen elkaar niet al te veel waardoor er onderling leuke en spannende ritten ontstonden. De grote favoriet, Harald Verhoeven wist ook dit jaar zijn faam waar te maken en won  zowel de sprinttitel (in een geweldige tijd van 17,04 seconden wat omgerekend 73,94 km per uur is) als het individuele klassement na twee dagen. Op de tweede plek eindigden hier Corné Verdonk op de voet gevolgd door zijn zoon Martijn Verdonk met slechts 0,08 seconden verschil.

Ook de strijd om het ploegenkampioenschap was erg spannend. Het team van de Bulldog Bikers (Corné Verdonk en Michel van Kasteren) moest in de finalerit 1,05 seconden verdedigen tegen de ploeg van Cultuur logies Liempde (Harald Verhoeven en Anton Hermes). Deze spannende finale werd weliswaar wel gewonnen door Cultuur Logies Liempde maar de mannen van de Bulldog Bikers wisten met 0,69 seconden toch hun voorsprong te behouden en konden uiteindelijk trots de grote wisselbeker in ontvangst nemen. Op de derde plek eindigde het verrassend sterke team van van 't Hooft&van Rosmalen notarissen met de renners Martijn Verdonk en Luc Schellekens.

De organisatie kijkt tevreden terug op de spannende wedstrijden en hoopt dat volgend jaar nog meer teams de uitdaging aan willen gaan voor de mooie eretitels.

uitslagen Individueel eindklassement hometrainen 2015


uitslagen Ploegen eindklassement hometrainen 2015


uitslagen Sprintkeizer hometrainen 2015

Auteur Adrie Abeelen
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


16-01-2015
 
 
DVG hometrainen 2015
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)