Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG huldigt kampioenen
 

 

Huldiging kampioenen jeugdteams DVG

Op zaterdag 13 december vond de huldiging van de kampioensteams plaats in de kantine van DVG. In de najaarscompetitie mag de Jeugdafdeling van DVG zich rijk rekenen met maar liefst 6 kampioenen! Een geweldig resultaat voor alle spelers maar vooral ook voor alle vrijwilligers die zich wekelijks inzetten voor onze spelers. De volgende teams zijn kampioen geworden:  in de F- afdeling de F1en F5, in de E-afdeling de E1, E2 en ME-1 en bij de junioren de B1.

Met toepasselijke muziek en een groot applaus werden alle kampioenen tijdens de huldiging een voor een naar voren geroepen op het podium. Daar kreeg het team uit handen van Arthur Brands, trainer van de selectie, de 'cup met grote oren' uitgereikt. Waarna dit feestmoment als herinnering op de gevoelige plaat werd vastgelegd. DVG kijkt terug op een gezellige feestmiddag.

Auteur Monique Knoops
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


13-12-2014
 
 

DVG huldigt kampioenen

 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)