Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG huldigt voorjaarskampioenen
 

 

Voetbal vereniging DVG huldigt voorjaarskampioenen

Op zaterdag 30 mei werden de jeugd voorjaarskampioenen van voetbalvereniging DVG gehuldigd in een volle kantine op sportpark de Roode Bleek. Na de successen in de najaar competitie zijn er ook in de voorjaarscompetitie weer diverse kampioenen te huldigen. Het ging hierbij om de teams van de E4,ME1 en de B2 die kampioen geworden zijn en het team van de E1 dat de bekerfinale van regio 2 gewonnen heeft. Onder luid applaus door familie, vrienden en andere supporters werden de kampioenen in het zonnetje gezet worden.

Ook werden door jeugdvoorzitster Monique Versleijen en Wim Braken voorzitter van de supportersvereniging bijzondere leden in het zonnetje gezet. Het duo Harrie Bressers en Jan van de Velden werden in het zonnetje gezet voor hun gezamenlijke 50 jaar actieve leider en trainerschap en  Frank Voets jeugdsecretaris en jeugdvoorzitter die zijn functies neerlegde. Het jaarlijkse Junioorke werd dit jaar uitgereikt aan Johan van den Heuvel en het pupilleke aan Rene Knoops. De Gouden fluit werd met trotst overhandigd aan Jorn van den Heuvel. Na deze huldegingen word het voetbalseizoen voor DVG afgesloten en wordt het sportpark de Roode Bleek weer klaar gestoomd voor het nieuwe voetbalseizoen 2015-2016.

Meer vv DVG voetbal nieuws >>>>>


30-05-2015
 
 
DVG huldigd voorjaarskampioenen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)