Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Loop mee en sta stil bij kanker’
 

 

vv DVG : Loop mee en sta stil bij kanker’

Dit jaar wordt in Liempde voor de eerste keer de SamenLoop voor Hoop gehouden.  Dit (wandel)evenement voor het goede doel wil DVG van harte ondersteunen omdat ook leden binnen onze vereniging, direct of indirect, zijn of worden getroffen door deze ziekte.

Door met veel mensen deel te nemen, willen wij hen een hart onder de riem steken. ‘Actief bewegen’ sluit bovendien goed aan bij de doelstellingen van onze club en door je deelname ondersteun je ook nog eens de vele DVG’ers die betrokken zijn bij de organisatie.

Het zou mooi zijn als de DVG-leden of teams in groten getale mee willen doen en alvast willen nadenken over de te ondernemen activiteiten. Wij willen dit graag faciliteren door op de betreffende dagen te zorgen dat eventuele wedstrijden verplaatst worden.

De Samenloop voor Hoop begint op zaterdag 12 september 2015 om 14.00 uur en eindigt 24 uur later. Hiervoor zal een afgesloten parcours worden uitgezet in het centrum van Liempde.

Je kunt je team of jezelf inschrijven voor de Samenloop via de website www.samenloopvoorhoop.nl/liempde.
Een team bestaat meestal uit 10 tot 15 personen. Het is de bedoeling dat de teamcaptain het team inschrijft met een passende teamnaam. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per deelnemer. Je krijgt daarvoor het speciale Samenloop-T-shirt.


Heb je vragen over de SamenLoop voor Hoop Liempde? Stuur dan een e-mail met je vraag naar liempde@samenloopvoorhoop.nl. Voor nadere informatie en voor de inschrijving kun op genoemde website terecht Website Samenloop voor Hoop

Meer DVG voetbal nieuws >>>>


15-04-2015
 
 
vv DVG : Loop mee en sta stil bij kanker’
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)