Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG kunstgrasveld
 

 

Voetbalvereniging DVG uit Liempde krijgt een kunstgrasveld

Maandag 11 juni is bekend geworden dat de Gemeente gelden heeft vrijgemaakt voor de aanleg van een kunstgrasveld bij DVG en RKSV Boxtel. Wethouder Herman van Wanrooij (Financiën en Sportzaken) heeft dit bekend gemaakt bij de presentatie van de kadernotitie voor de meerjarenbegroting 2016-2019.

In het dekkingsplan is voor het jaar 2016 een totaal bedrag van € 800.000 begroot voor de aanleg van deze velden. Deze investering is mogelijk geworden doordat er gelden zijn overgebleven uit het investeringskrediet van het nieuwe sportcomplex van ODC.

A.s. dinsdag 30 juni om 19:30 uur debatteert de gemeenteraad over deze notitie waarbij zij door het college is uitgenodigd om de aangekondigde begrotingsaanpassingen goed te keuren.

De eerste stap naar een nieuw kunstgrasveld is dus gemaakt. Met een positief besluit van de gemeenteraad kunnen wij de al geruime tijd bestaande plannen voor de aanleg van een kunstgrasveld verder uitwerken. Daarbij zullen ook nog zaken aan de orde komen zoals welk soort kunstgras er aangelegd zal worden en op welke plaats gaan wij het kunstgrasveld gaan situeren

Bron DVG Liempde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


25-06-2015
 
 
DVG
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)