Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

PSV/FC Eindhoven - KAA Gent
 

 

DVG dames 1 moedigen PSV/FC Eindhoven aan tegen KAA Gent

Begin februari kregen we van Mauri van de Wetering de uitnodiging om haar en haar team PSV/FC Eindhoven aan te komen moedigen tijdens de wedstrijd tegen KAA Gent. Deze uitnodiging was vanwege het feit dat Mauri in het verleden de jeugd doorlopen heeft bij DVG. Na wat gesprekjes tussen de leiders van onze grote en kleine voetbalsters zijn wij ingegaan op de uitnodiging van PSV/FC Eindhoven.

Op 20 februari was het dan zo ver, met in totaal 30 fanatieke supporters op naar de Herdgang in Eindhoven. Eenmaal daar aangekomen, een bakkie koffie in de kantine en wie komen we daar tegen ……….juist, Mauri vd Wetering. Zij kan deze avond niet voetballen, ze is namelijk geblesseerd geraakt tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Taiwan, de wedstrijd was niet minder aantrekkelijk door de afwezigheid van Mauri. PSV/FC Eindhoven wist namelijk met 7-0 te winnen van KAA Gent.
Na de wedstrijd  was er nog gelegenheid voor een handtekening en/of foto.
Verder nog even de melding aan Mauri: Je inschrijfformulier van DVG ligt klaar, alleen nog een handtekening en je kunt op de zondagochtend komen ballen bij onze vrouwen 1.

Ben jij die meid die enthousiast is om te ballen en gezelligheid rond wedstrijden en trainingen. Lijkt het leuk of denk je dat je het leuk vind, wil je weten of voetbal iets voor je is?
Ben je 16 jaar of ouder stuur een mailje naar Jan Schalkx j.m.schalkx@home.nlOf kom gewoon op donderdag avond 19:20 naar DVG om een avondje mee te trainen. Ben je jonger dan 16 neem contact op met DVG info@dvgliempde.nl

Auteur Jan Schalkx
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


20-02-2015
 
 
DVG dames 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)