Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG 1 - Cito 1
 

 

DVG wint en is de winnaar van deze speelronde

In de eerste wedstrijd na de winterstop deed DVG goede zaken, het won thuis overtuigend van CITO en de concurrentie speelde gelijk. Het is altijd maar de vraag wie het beste overwintert en gezien de uitslag van vandaag hoeven we ons geen zorgen te maken, met de instelling zit het wel goed. In de 6e minuut kwam DVG al op een voorsprong. Sander van de Ven stuurde Wilco voets weg aan de linkerkant en zijn voorzet werd door de keeper niet goed verwerkt en de bal kwam voor de voeten van Rik van Ruremonde die goed en hard in de linker hoek de 1-0 aantekende.  Voor rust had DVG nog een uitgelezen mogelijkheid om de voorsprong uit te breiden via een toegekende strafschop.

Aaron van Dooren soleerde door het strafschop gebied en werd gevloerd. Bart de Windt schoot, vanaf 11m, echter naast het doel. CITO stelde daar maar weinig tegenover en de mogelijkheden werden door de DVG defensie goed geneutraliseerd. Na de rust was het CITO dat toch gevaarlijker werd en DVG ging mee in het fysieke spel van CITO. Sander van Eeuwijk kon met de vingertoppen de gelijkmaker voorkomen.  Het kantelpunt in de wedstrijd was een counter van DVG. Sander van de Ven ging alleen op de keeper af en werd van achter aangetikt en dit betekende de tweede penalty voor DVG. Peter Versantvoort benutte deze mogelijkheid; 2-0. CITO zag nog een bal op de bovenkant van de lat belanden maar kon niet echt aandringen en de ruimtes voor DVG werden groter. Een inzet van Wilco Voets werd nog gekeerd door de keeper maar op de mooiste aanval van de wedstrijd kwam geen antwoord. DVG keeper Sander van Eeuwijk opende op Bart de Windt die zichzelf goed vrij speelde en Wilco Voets tekende voor de afronding; 3-0 Meteen daarna was het Aaron van Dooren die met een soort halve volley nog de 4-0 liet noteren. Met de uitslagen van de overige teams mag DVG zich tot winnaar van het weekend uitroepen en is de aansluiting met de bovenste twee ploegen, Juliana Mill en Nijnsel weer gerealiseerd.

Man of the match was Sander van de Ven.

DVG 2 won thuis ook met 2-0 van Prinses Irene en hier werd, Arno Habraken, 2x doeltreffend vandaag tot Man of the Match uitverkoren.

DVG dame verloren “in een draak van een wedstrijd” volgens de leider met 3-2 en hier was Gabi van de Steen Woman of the Match

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


01-03-2015
 
 
DVG 1 - Cito 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)