Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG 1 - Herpina 1
 

 

DVG wint eenvoudig van degradant.

Het was een gemakkelijke overwinning op het reeds gedegradeerde Herpinia uit Herpen. En als je als tegenstander ook nog eens de complete voorhoede mist dan is scoren niet eenvoudig. Er stond voor DVG niet veel op het spel, toch was de technische staf erop gebrand om in de laatste thuiswedstrijd  de zaak op scherp te zetten om zodoende het juiste gevoel naar de nacompetitie mee te nemen. De eerste kans werd door een volledig vrij staande Rik van Ruremonde op de lat gekopt maar de aansluitende aanval betekende de eerste goal.

Een diep bal van Marijn Caarls bereikte Bart de Windt en zijn schot werd nog geblokt maar de bal kwam bij Wilco Voets die zichzelf vrij speelde en verwoestend uithaalde. Het schot werd nog licht van richting veranderd en kwam precies in de bovenhoek: 1-0. Herpinia stelde daar maar weinig tegenover en toen in de 36e minuut Sander van de Ven tot twee keer toe mocht aanleggen was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld:2-0. De beste kans voor Herpinia kwam uit een door Martijn Caarls van richting veranderd schot maar de bal ging, gelukkig voor DVG, naast het doel.
Een schot van Tarn van de Wiel werd door de keeper tot corner verwerkt en Sander van de Ven testte het aluminium door de bal tegen de onderkant van de lat te schieten, de terug stuiterende bal raakt de doellijn wel maar was er niet over dus terecht geen doelpunt. Even later was Sander wel doeltreffend en een terug gelegde bal van Wilco Voets werd simpel ingetikt en betekende de 3-0.
De ingevallen A-junioren waren verantwoordelijk voor de 4e treffer. Een combinatie tussen Aaron van Dooren (een aantal weken geleden al vast aan de selectie toegevoegd) en de ingevallen Bart van Ruremonde werd door Ruud Pijnenburg resoluut binnen geschoten. Dit betekende voor hem het eerste doelpunt in DVG1en een 4-0 einduitslag.

Volgende week staat alweer het laatste competitie duel op  het programma en speelt DVG uit tegen de kampioen uit Nijnsel, een overwinning zou goed zijn voor het zelfvertrouwen.
Man of the Match was Sander van de Ven, die met zijn twee doelpunten een belangrijk aandeel had in de overwinning.

DVG2 speelde uit tegen Avanti en verloor ondanks een goede wedstrijd met 2-1. De belangen van Avanti werden door de eigen scheidsrechter goed beschermd. Hier was Piet van de Velden de man of the match.

De DVG dames speelden uit tegen WEC en kwamen goed terug van een 3-0 achterstand door een doelpunt van Romy van Oorschot en 2x door Verena Eijkemans maar een penalty in de 87e minuut betekende de winst voor WEC: 4-3. Verena werd uitgeroepen tot Woman of the Match.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


26-04-2015
 
 
DVG 1 - Herpina 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)