&

DVG 1 - Juliana Mill 1

DVG verliest in de laatste secondes

Iedereen ging uit van een verdiend gelijk spel echter in de 93e minuut was er het afstandsschot van Rens van Lanen tegen de onderkant van de lat en via keeper Ronald Martens alsnog in het doel verdween. De resterende tijd was te kort om nog een kans te creëren.

De uitslag van de wedstrijd Boskant – Nijnsel (0-2) was al bekend en derhalve was Nijnsel de virtuele koploper. DVG begon goed en zetten Juliana Mill meteen vast op de eigen helft en er kwamen ook wel kansen echter Wilco Voets en Bas van Houtum konden het doel niet vinden. Zoals zo vaak valt dan het doelpunt aan de andere kant en zo geschiedde. In de 37e minuut was het Peter Versantvoort die een vrije trap opeiste en zijn, met veel gevoel, geschoten bal belande over de muur en de keeper was kansloos; 1-1. Dit was tevens de ruststand.

Na rust ging het spel over en weer zonder dat er echt uitgespeelde kansen ontstonden en het werd langzaam aan ook erg donker te worden.  De ruimtes werden wat groter en hierdoor ontstond een aantrekkelijke wedstrijd voor het publiek welke met veel passie en inzet werd gespeeld. In de 82 minuut werd er door DVG gescoord echter de scheidsrechter had al voor buitenspel gefloten.
De meesten konden leven met het op handen zijnde gelijke spel echter De Millse Rens van Lanen dacht daar anders over en het was Juliana dat de overwinning pakte en impliciet ook de nieuwe koploper is in deze spannende klasse.
Man of the match was aanvoerder Martijn Caarls

DVG won (3-1) van mede koploper Mariahout en hier was Roel Quinten man of the match.