Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG 1 - Maliskamp 1
 

 

“DVG wint maar krijgt geen punten”

Van het geplande programma in de 4e klasse H gingenzondag 8 februari er maar 2 wedstrijden door; Juliana Mill wint van Schadewijk  en SDDL wint van VOW. De ingelaste training om 11:00 werd op het laatste moment omgezet in een vriendschappelijk duel tegen Maliskamp, uitkomend in de 4e klasse F, Zuid I.

Met opnieuw een aantal A-junioren in de basis zoals  Rens van de Akker (doel) en Aaron van Doorn. Later viel ook nog Jurge van de Velden in. Voor de rust waren er doelpunten van Bart de Windt en Tarn van de Wiel die voor een 2-0 ruststand zorgde. Na de rust was het Maliskamp die tegen scoorde maar Bart de Windt stelde de zege vlak voor het einde veilig via een puntertje over de doelman die iets te ver voor zijn doel stond.

Na het carnaval begint hopelijk de tweede helft, met voor DVG een uitwedstrijd dicht bij huis namelijk Boskant.

DVG 2 speelde wel voor de competitie en verloor na een 1-0 voorsprong met 1-4.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


08-02-2015
 
 
DVG 1 - Maliskamp 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)