Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG 1 - Ollandia 1
 

 

DVG wint Dommelderby en pakt koppositie
.
Het talrijke aanwezige publiek kreeg een zondag 9 november mooie wedstrijd voorgeschoteld en in een lekker winterzonnetje was het ook een aangename temperatuur. Ollandia had in de openingsfase het betere van het spel en was gevaarlijk via de snelle broers Erven, dit leidde in de 15 minuut tot de openingstreffer. Een diepe bal werd door de Liempdse defensie onvoldoende weggewerkt en hierdoor kwam Robert Erven alleen voor de goal. Sander van Eeuwijk had geen antwoord op zijn geplaatst schot: 0-1. In de volgende fase had Ollandia diverse kansen maar de DVG doelman stak in een goede vorm en pakte de ene na de andere bal en werd, na de wedstrijd, dan ook uitverkoren tot man of the match.
De meeste toeschouwers stonden na de rust nog niet op hun plek of DVG scoorde de gelijkmaker. Twan van de Broek was het middelpunt van het feestje. Het had ook zomaar weer 1-2 kunnen staan toen Daan Voets een bal via de eigen paal tot corner verwerkte.

Dit vroege doelpunt gaf DVG vertrouwen en Ollandia was vanaf dat moment het spoor een beetje bijster. Een vrije trap werd door Wilco Voets op het hoofd geplaatst van Martijn Caarls (goed ingevallen toen Bas van Houtum met een lichte hersenschudding niet verder kon) en vervolgens door Bart de Windt binnen gekopt. Dit was precies zoals Hugo van de Sande, trainer van Ollandia voorspelde in zijn aanwijzingen echter de verdedigers van Ollandia reageerde onvoldoende. Nadat Robert Erven er met rood vanaf werd gestuurd vielen er in de Ollandia defensie meer gaten en een diepe bal op Tarn van de Wiel werd goed gecontroleerd en zijn diagonale schot verdween onhoudbaar in de bovenhoek.
Door het gelijke spel van Julana Mill heroverde DVG de koppositie.

Het tweede won de uitwedstrijd van Schijndel 3 en hier werd Jaap Verhoeven uitverkoren tot Man of the Match.09-11-2014
 
 
DVG 1 - Ollandia 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)