Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

FC Schadewijk 1 - DVG 1
 

 

DVG speelt opnieuw gelijk tegen FC Schadewijk

DVG speelde in de uitwedstrijd tegen Schadewijk een kopie van de thuis wedstrijd. Meer en betere kansen echter geen doelpunt. De koplopers, Juliana Mill en Nijnsel,  wonnen hun wedstrijden wel en lopen weer iets verder uit. SES daarentegen verloor en door het gelijke spel van DVG is de derde plaats nog steeds in het bezit van DVG. Volgende week staat de inhaal wedstrijd tegen SES op het programma en zal deze plaats de inzet zijn.

DVG kwam stroef op gang in Oss en het was pas in de 18e minuut dat de eerste DVG kans zich aandiende maar dat was meteen al een grootte. Een voorzet van Wilco Voets werd door Bart de Windt ingekopt maar de Osse keeper hield zijn doel schoon. De aanvallers van DVG liepen geregeld in buitenspel positie (ook al waren daar enige dubieuze gevallen bij) en daardoor werd er geen constante druk op het Osse doel uit geoefend. Schadewijk had een bal vaste en vaardige spits echter Sander van Eeuwijk was niet van plan om als eerste te capituleren in de strijd met zijn collega aan de overkant. De beste kans voor rust was opnieuw voor DVG toen Roel van de Sande, startend vanaf eigen helft, de bal prima voor trok echter de inzet van Wilco Voets werd opnieuw gekeerd door de Osse goalie. Een nieuwe voorzet door Peter Versantvoort werd door de inlopende DVG’ers gemist.

In de 2e helft constateerde de goed leidende scheidsrechter een overtreding op de rand van het 16m gebied echter de vrije trap, langs de muur getrapt, ging ook langs het doel. De beste kans voor DVG kwam uit een standaard situatie waarbij Wilco Voets de bal perfect op het hoofd van de opgekomen Martijn Caarls plaatste, echter op een dag zoals vandaag wil de bal er gewoon niet in. Vrij voor de doelman ging zijn kopbal over het doel. Schadewijk geloofde in minimaal een punt en had in de 2e helft ook nog de 3 punten in huis kunnen houden echter hier stond het vizier, gelukkig voor DVG, ook niet op scherp. De wedstrijd eindigde zoals die begon maar een saaie 0-0 was het geenszins.
Tot man van de wedstrijd werd, verdediger, Johan van Gestel uitgeroepen.
DVG 2 speelde uit tegen Heesch en hier leek de wedstrijd ook op een “brilstand” te eindigen maar in de allerlaatste voorzet was het Jurgen van de Velden die het hoogste sprong en de 3-punter binnen haalde. Hier werd, na een paar cruciale reddingen, doelman Ronald Martens tot man of the match bestempeld.

De DVG dames benutte, vooral in de eerste helft, de kansen ook niet en liepen tegen een counter op. Een handsbal binnen het strafschopgebied betekende een penalty voor Vorstenbossche Boy’s en die werd benut. Uitslag 0-2. Woman of the match was doelvrouw Miranda van der Leest.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


08-03-2015
 
 
FC Schadewijk 1 - DVG 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)