Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Hapse Boys 1 - DVG 1
 

 

Valse start DVG tegen Hapse Boys

De 4-2 nederlaag van DVG in de eerste wedstrijd van de nacompetitie is nog niet bepalend maar betekent wel dat de thuiswedstrijd overtuigend gewonnen zal moeten worden. De talrijke Liempdse supporters zagen een gespannen DVG. Ook na de aftastende begin fase kwam het combinatie  spel niet los. Het hobbelige veld en een bal die vele keren van de voeten sprong droeg daar ook niet aan bij en zorgde zelfs voor het eerste doelpunt.

Laatste verdediger Martijn Caarls wilde de bal onder de voet meenemen maar de bal stropte en de Hapse aanvaller stond vrij voor Sander van Eeuwijk die geen kans: 1-0. DVG kon daar maar weinig aanvallende acties tegenover zetten ofschoon het wel meer in balbezit was. Hapse boys hielp DVG bijna zelf aan de gelijkmaker toen een van richting veranderde bal net naast het doel ging. Kort voor rust werd het 2-0 toen een te kortte terugspeelbal werd onderschept. Balverlies op het middenveld leidde, nog voor rust, de 3-0 in. Met deze achterstand moest er iets gebeuren omdat ander de thuiswedstrijd een formaliteit zou worden. De voor Ruud Pijnenburg (liesblessure) ingevallen aanvaller Bas van Houtum was daar de aangewezen man voor. Kort na rust viel het eerste Liempdse doelpunt. Een goed ingebrachte corner van Wilco Voets werd door Bas ingekopt. De keeper werd volgens de thuisploeg onreglementair gehinderd maar de scheidsrechter keurde het doelpunt goed:3-1 Het publiek ging achter de ploeg staan en hoopte op nog een paar doelpunten. Die kwamen er ook maar waren evenredig verdeeld. Een vrije trap van Haps kon door de aanvaller worden aangenomen en tussen een paar Liempdse verdedigers die onvoldoende ingrepen was het verschil weer 3 goals: 4-1. Dit was al in de 80e minuut. Drie minuten later was er een perfecte voorzet van Johan van Gestel welke door Bas van Houtum perfect werd ingekopt:4-2 In de slotfase hadden beide ploegen nog riante kansen op meer doelpunten maar die bleven, mede dankzij attent keeperswerk van Sander van Eeuwijk, uit zodat DVG in de return wedstrijd minimaal 2 doelpunten moet goedmaken om er een verlenging eruit te halen.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


10-05-2015
 
 
Hapse Boys 1 - DVG 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)