Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

NLC’03 1 - DVG 1
 

 

DVG wint verdient van NLC’03

Een aangenaam middag zonnetje was goed te hebben vanmiddag in Lith bij de uitwedstrijd tegen NLC’03, echter naar mate deze steeds minder te voelen was werd het toch een beetje kil langs de lijn en kon je merken dat we in de Sinterklaas tijd zitten. Op een moeilijk bespeelbaar veld, met diverse glijpartijen van beide ploegen, leidde dit soms tot onvoorspelbare situaties. De eerste wapenfeiten van DVG waren te noteren halfweg de eerste helft waarin Rik van Ruremonde op rechts de diepte in werd gestuurd en hij eigenlijk niet goed bij de bal kon, echter via een goed ingezette sliding werd toch Wilco Voets bereikt maar de ingeschoten bal werd door de keeper via zijn been tot corner verwerkt.

Aan de andere kant een zelfde situatie echter keeper Ronald Martens kwam goed zijn doel uit en was, buiten de 16meter, koppend de baas over de situatie. Het was opnieuw Rik van Ruremonde wiens voorzet bijna over de keeper aan de binnenkant in het zijnet viel maar het werd uiteindelijk een hoekschop, welke niets opleverde. NLC stelde daar maar weinig tegenover behalve een grote doses inzet. Ruststand derhalve 0-0. In de tweede helft was het Tarn van de Wiel de alle aandacht op zich vestigde. In de 53 minuut ontsnapte hij aan de linker kant en op volle snelheid werd zijn diagonale schot niet goed verwerkt door de NLC goalie en stond de 0-1 op het bord. Niet veel late had Tarn al de wedstrijd op slot kunnen gooien door in een identieke situatie door te breken echter nu was de keeper in betere doen. NLC drong wel wat aan na deze achterstand en dit leverde de nodige ruimte op voor de snelle van de Wiel die in de 75e minuut wel het slot op de wedstrijd gooide. NLC gaf nog niet op maar was onnauwkeurig in de eindpass waardoor de aansluitingstreffer uitbleef en veel verder dan een balletje op de lat kwamen de NLC’ers niet.  Zowel Juliana Mill en Nijnsel wonnen ook hun wedstrijden waardoor de top drie afstand neemt van de rest en het belooft volgende week, tegen Juliana, op sportpark de Roode Bleek weer een spannende partij te worden. Uw sportieve ondersteuning kunnen de DVG’ers hierbij goed te gebruiken.

Man of the Match is, mede gezien door zijn doelpunten, Tarn van de Wiel.
DVG2 wist in de thuiswedstrijd tegen EVVC een 0-1 achterstand om te buigen in een 4-2 winst en hier was Roel van de Sande (man of the match) bijzonder productief : hij tekende voor alle vier de doelpunten.  Rick Timmermans maakte, als invallende keeper, een solide indruk.

De DVG dames verloren, thuis, met 1-2 van Nijnsel met Gabi van de Steen, maakte ook de enige DVG treffer, als beste speelster

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


23-11-2014
 
 
NLC’03 1 - DVG 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)