Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ollandia 1 - DVG 1 uitgesteld
 

 

Dommelderby uitgesteld

Het water in de dommel was te hoog vandaag om een veilige oversteek te maken naar de velden van vv Ollandia. De wedstrijd, zoals zo vele vandaag, werd afgelast en wordt waarschijnlijk ingehaald op paasmaandag. Alle thuiswedstrijden bij DVG gingen wel door ofschoon de regen hier ook de omstandigheden moeilijk maakte en menig speler onderuit schoof.

DVG 2 kon de goede lijn vandaag niet doortrekken en verloren in de “dying seconds” met 3-4 tegen het lager geklasseerde Schijndel. Afgelopen donderdag speelde DVG2 een perfecte wedstrijd en won met ruime cijfers van Vorstenbosche boy’s: 6-1¬† en volgens trainer Joop Onink was het een genot om te zien hoe de A-junioren moeiteloos hun partijtje meespeelden. Met een uitblinkende Ruud Pijnenburg. Vandaag was het een ander verhaal en ofschoon DVG 2 nog wel op voorsprong kwam werd er gerust met een 1-2 achterstand. Kort na rust werd het nog 1-3 en leek de wedstrijd gespeeld maar DVG-2 toonde karakter en drong nog eens aan en dit leverde niet alleen de aansluitingstreffer op maar ook de verdiende gelijkmaker:3-3. In de periode daarna waren er nog riante kansen op de 4-3 maar de voetbal wet kon weer eens van stal gehaald worden. Schijndel pakte de volle 3 punten in de allerlaatste voorzet van de wedstrijd.

Uitslag dus een 3-4 nederlaag. De doelpunten bij DVG-2 werden gemaakt door Arno Habraken, Jochem van Dongen en Willem Voets. Man of the Match was Brord van de Sande.


Volgende week staan er voor ons eerste maar liefst 2 uit-derby’s in een weekend op het programma, zaterdag tegen Boskant, dat vandaag wel in actie kwam en verloor uit bij Cito en op boer√©mert maandag gaan we hopelijk wel veilig de dommel over en kunnen we met een goed resultaat de paasdagen afsluiten.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


29-03-2015
 
 
DVG
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)