Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ollandia 1 - DVG 1
 

 

Dommel derby Ollandia - DVG 1 onbeslist

Het is DVG niet gelukt om de Dommelderby winnend af te sluiten, uit tegen Ollandia werd het een boeiende 0-0. Het is niet te bewijzen of de wedstrijd van afgelopen zaterdag nog in de benen zat van de DVG’ers maar het wilde niet lukken om die ene goeie aanval, hoekschop of schot af te leveren. Ollandia vocht voor dat ene puntje en creëerde zelf nauwelijks kansen. Naarmate de tijd vorderde was wel duidelijk dat 1 doelpunt meteen ook de winnende zou zijn.

In de allerlaatste seconde floot de goed leidende scheidsrechter plotseling voor het einde terwijl de bal voor het intikken lag. Als de wedstrijd 5 seconden langer had geduurd was het alsnog een overwinning geweest voor de DVG’ers wat gezien het spelbeeld wel verdiend was geweest.
De eerste mogelijkheid kwam uit een goed lopende combinatie tussen Rik van Ruremonde, Peter Versantvoort en Bart de Windt. De inzet van de laatste werd door de doelman tot hoekschop getikt. De eerste kans voor Ollandia kwam voort uit een vrije trap die door Sander van de Ven goed naar de zijkant van het doel werd weggestompt. De inlopende Ollandia spelers misten hierdoor de kans op de rebound. Als Wilco Voets. Een overtreding op Bart de Windt werd niet gegeven en hierdoor ontstond de tweede gevaarlijke situatie voor het Liempdse doel maar Sander van Eeuwijk redde bekwaam. Als Wilco Voets, net voor de rust, een schoenmaat groter had gehad zou dit de 0-1 hebben betekend maar nu miste hij de harde voorzet van Bart de Windt met een teenlengte.

Na de rust werd het Liempdse spel een beetje onrustiger en gehaast terwijl Olland steeds meer geloof kreeg in een gelijk spel en de bekende trucjes toepaste om tijd te winnen. Een schot van Tarn van de Wiel ging via de keeper over het doel. De een na beste kans van de wedstrijd kwam uit een steekbal op Bart de Windt die de uitlopende keeper probeerde te omspelen maar deze was op tijd en kon de bal blokkeren. DVG had het betere van het spel maar ook een volley van Martijn Caarls ging hoog over het doel Toen de klok op de 90 minuten stond was het de grote vraag hoeveel tijd de scheidsrechter zou bijtellen en dit bleek uiteindelijk dus 5 seconden tekort om de winnende treffer te kunnen scoren. De doelman van Ollandia liet de bal los en de bal lag klaar om binnen geschoten te worden maar de scheidsrechter floot plotseling voor het einde. Door de andere uitslagen blijft het verschil met Juliana Mill (2e) en SES (4E) gelijk en is Nijnsel nu 4 punten weg van de nummer 2. Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma en komt NLC’03 op bezoek.

Man of the match was Daan Voets

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


06-04-2015
 
 
Ollandia 1 - DVG 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)