Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

SDDL 1 - DVG 1
 

 

DVG overtuigend winnaar tegen SDDL

Een soepel spelend DVG wist zondag 21 september in Demen de wedstrijd tegen het plaatselijke SDDL duidelijk naar zich toe te trekken, won met 1-4 en staat na 3 speelrondes bovenaan in de 4e klasse H.
Het trainersduo Peijnenburg – Brands had de spelers goed scherp gekregen voor aanvang van deze wedstrijd. DVG begon sterk wat met name op het middenveld tot uiting kwam in het spel van de dominant spelende Bart de Windt. Sterk aan de bal en strooiend met passes wist hij samen met Martijn Caarls en de immer ijverige Peter Versantvoort regelmatig de spitsen te bedienen. Dit resulteerde twee keer in een snelle aanval over links die uiteindelijk via Twan van de Broek nipt in het zijnet belandde.  Ook de hardwerkende spits Roel van de Sande probeerde veel druk te zetten maar had vaak de pech dat de scheidsrechter zijn inzet net iets te enthousiast vond. Ook smoorde een snelle aanval van hem over rechts net voor het doel in handen van de keeper.
SDDL kon eigenlijk alleen een summiere counter hier tegenover stellen wat verder weinig problemen gaf voor de verdediging van DVG waar Daan Voets de licht geblesseerde Mickel Schuurmans verving. Ondanks het overwicht klonk het rustsignaal met 0-0 op het scorebord.

De in de tweede helft ingevallen Tarn van de Wiel wist goed gebruik te maken van de aan hem geboden ruimte op de linkerflank waardoor DVG gelijk weer gevaarlijk ten aanval trok. Een goal kon dan ook niet lang op zich laten wachten en die kwam er ook. Na een scherpe voorzet van van de Wiel, werd Roel van de Sande licht vastgehouden in het strafschopgebied waardoor de scheidsrechter niets anders kon doen dan de bal op de stip te leggen. Bart de Windt verzilverde deze kans koelbloedig en bracht DVG op een verdiende voorsprong.
Kort daarna maakte Wilco Voets een hoge bal prachtig “dood” en stuurde Roel van de Sande ermee de diepte in. Beheerst maakte hij deze geboden kans af en zette DVG daarmee op een comfortabele 0-2. SDDL wist zich inmiddels wat meer kansen te verschaffen maar stuitte daarbij telkens op goalie Sander van Eeuwijk die deze zondag wedrom zeer betrouwbaar keeperswerk verrichtte. DVG nam het initiatief weer over en kreeg een corner na een mooie een-twee tussen Martijn Caarls en Tarn van de Wiel. Diezelfde van de Wiel wist vanuit die corner de volledig vrijstaande Caarls te bereiken die met een strakke kopbal in de verre hoek kon scoren.
Hierna nam DVG wat gas terug en liet zich wat te veel in het spel van SDDL meenemen. Een onoplettendheid achterin zette vervolgens aanvoerder Ties Klievink vrij voor Sander van Eeuwijk die ditmaal geen verweer had, en de 1-3 moest incasseren. SDDL probeerde het nog wel maar daardoor ontstond ook meer ruimte achterin waar de ingevallen Bas van Houtum de gaten trok en uiteindelijk Twan van de Broek goed hiervan kon profiteren en met een bekeken solo de eindstand op 1-4 liet noteren.

Man of the match was Sander van Eeuwijk
Volgende week speelt DVG de thuiswedstrijd tegen SES uit Langenboom

DVG 2 speelde thuis tegen Nulandia 3 en hoewel er na 1 minuut al een achterstand op het scorebord stond wist Joep van der Meyden in de laatste minuut de punten toch in Liempde te houden, het werd 2-1. Hij werd dan ook uitgeroepen tot man of the match

 

Auteur Adrie van Abeelen
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


21-09-2014
 
 
SDDL 1 - DVG 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)