Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

SES 1 - DVG 1
 

 

Hoekschoppen bepalen de eindstand SES 1 - DVG 1

DVG speelde de inhaalwedstrijd tegen SES uit Langenboom en de talrijke rood-gele supporters trotseerde de ijzige kou. Inzet van dit duel was de derde plaats in de competitie waarbij SES moest winnen. Twee doelpunten van beide ploegen, vanuit een hoekschop, bepaalde de eindstand 1-1. Het was een sportieve wedstrijd die echter weinig uitgespeelde kansen opleverde. SES sloeg regelmatig het middenveld over en probeerde zo de balvaste spits, Gijs Bens, in stelling te brengen.

Een counter, vanuit een hoekschop van DVG, leverde SES bijna een doelpunt op maar Martijn Caarls blokte het schot. In een soortgelijke situatie bracht DVG doelman Sander van Eeuwijk redding. DVG kon maar weinig kansen creëren echter de beste kans, net voor de rust, was voor Aaron van Dooren. Hij omspeelde behendig een verdediger en kwam net niet goed uit met zijn passen om te kunnen schieten.  Na rust was DVG het spoor een beetje bijster en kwam al vroeg op een 1-0 achterstand. Een indraaiende hoekschop kwam op een been van een verdediger, kreeg een raar soort effect, en belandde in het doel. Deze voorsprong paste perfect in de strategie van SES omdat er meer ruimte in de DVG verdediging zou ontstaan. Sander van Eeuwijk werd door Bens tot 2x toe onder vuur genomen maar pareerde de schoten met zijn vuisten. Langzaam aan begon DVG toch meer naar voren te voetballen en een hoekschop bracht de gelijkmaker. Een indraaiende bal, getrapt door Tarn van de Wiel belande keurig op het hoofd van de volledig vrijstaande Sander van de Ven die hier wel raad mee wist. Rik van Ruremonde had nog een grote kans op de winnende treffer. Een gewonnen duel leverde een schietkans op maar de SES doelman redde met zijn been echter de bal ging omhoog maar eindigde op het dak van het doel. De strijd om de derde plaats is nog lang niet gestreden echter met nog een inhaal wedstrijd voor de boeg kan er ook nog steeds omhoog gekeken worden. Volgende week komt hekkesluiter VOW op bezoek.

Man of the Match was DVG doelman, Sander van Eeuwijk.

De DVG dames gingen op bezoek bij buurman “Ollandia” en verloren met 3-0. Hier werd Gabi van de
Steen uitgeroepen tot Woman of the Match
.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


15-03-2015
 
 
SES 1 - DVG 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)