Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG E1 wint regiobeker KNVB
 

 

DVG E1 wint regiobeker KNVB

DVG jeugdteams blijven succesvol in de KNVB-bekercompetities. Na de eerdere prestaties van de F- en E-pupillen in vorige jaren was het dit jaar weer de beurt aan onze E1 om een bekerfinale te spelen.Deze stond op zaterdag 9 mei op het programma op het veld van MULO in Helmond. De tegenstander was ASV’33 E1 uit Aarle-Rixtel.

De verwachtingen omtrent de uitkomst waren zeer optimistisch gestemd omdat deze tegenstander in de competitie met ruime cijfers verslagen was. De slechte toestand van het veld en de harde wind maakte goed voetbal echter zeer moeilijk. Ondanks deze moeilijkheden had het team toch het betere van het spel. Na een mooi afstandsschot dat op de kruising eindigde was het net voor rust toch raak. Een verre trap werd ongelukkig verwerkt door de verdediging van ASV en verdween op gelukkige wijze in het doel . Stand bij rust 0-1.

Ook na rust had DVG E1 de betere kansen. De tegenwind werkte qua voetbalspel zeker niet in ons nadeel maar de beslissende 2-0 bleef maar uit.  Het team uit Aarle-Rixtel bleef hoop houden op een goede afloop en daardoor bleef het tot het einde spannend. Toen ASV vlak voor het einde nog een bal net over het DVG-doel zag gaan, slaakte iedereen een zucht van verlichting. Er werd niet meer gescoord en even later floot de scheidsrechter voor het einde en konden de champagneflessen ontkurkt worden. Het afsteken van het rood-gele vuurwerk leverde door de harde wind nog wat problemen op maar niemand die daarover zeurde. De beker was weer binnen

Na het behalen van de KNVB-regiobeker is de volgende stap het spelen om de KNVB-beker van het district Zuid 2. Deze districtsfinales zullen op zaterdag 30 mei gehouden worden op de terreinen van Avanti in Schijndel.
Het E1-team bestaat uit:
Hidde Feenstra
Rens van Hastenberg
Vince Kapteijns
Casper de Maeyer
Bart Roovers
Krijn Spaas
Gido Spanjers
Daan Strik
Ryan Thomassen
Jurre Traa
Koen Voets

De leiders en trainers zijn Jurge van der Velden, Marco Strik, Henrie Voets en Johan van Gesel. Spelers, leiders, trainers en supporters, van harte proficiat met deze geweldige prestatie.


Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


09-05-2015
 
 
DVG E1 wint regiobeker KNVB
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)