Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG ME1 - Constansia ME1
 

 

Meisjes  DVG ME1 voorjaarskampioen !

Nadat de meisjes al najaarskampioen waren geworden, zijn ze vandaag ook voorjaarskampioen geworden. Een unieke prestatie zeker omdat dit pas het 1e jaar is dat DVG een meisjes E-team heeft. Zaterdag 2 mei moest er gewonnen worden van Constantia uit Wanroij zodat onze girls zeker kampioen zouden worden.


De wedstrijd begon rustig en Laura, onze keepster in de 1e helft,  had in de 2e minuut al een goede redding. Enkele minuten later was  het al raak. Een goede pass op Senna  en die vervolgens koelbloedig afrondde in de verre hoek. 1-0. De ban was gebroken en Lieke O maakte er daarna meteen 2-0 van. Caitlin scoorde voor rust nog 2 keer zodat we met de rust al met 4-0 voor stonden. De champagneflessen en confettiknallers konden klaar gezet worden want dit kon niet meer fout gaan.

Constantia sputterde in het begin van de 2e helft nog wat tegen maar binnen 10 minuten was het al 6-0 door goals van Caitlin en Lieke J. De meisjes gingen gewoon door en uiteindelijk werd het maar liefst 10-0 door goals van Lieke o, Caitlin, Janne en Senna.

De goed leidende scheidsrechter Maik floot af en het feest kon beginnen. :  we zijn KAMPIOEN !!

De champagneflessen werden ontkurkt en de confetti vloog in de lucht. Iedereen viel elkaar in de armen en alle speelsters en de trainsters en leiders gingen met kleren aan onder de douche. Het was dikke pret. Daarna maakten we nog een rondrit door Liempde in een oude brandweerauto.


DVG ME1 bestaat uit de speelsters : Lieke J, Caitlin, Elisa, Janne, Senna, Dewi, Lana, Laura, Lieke O en
Lora. De trainsters zijn Sharon en Romy en de leiders/trainers zijn Richard en Jan.

Bron www.dvgliempde.nl
Meer DVG voetbal nieuws >>>>>


02-05-2015
 
 
DVG ME1 kampioen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)