Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG vrije voetbaltrainingen
 

 

Geslaagd voor Dribbeldiploma

In het kader van het Rabobank-DVG jeugdplan organiseert DVG al enkele jaren vrije voetbaltrainingen voor de laagste groepen van de basisschool. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar kunnen tijdens deze trainingen ‘proeven’ van de voetbalsport.. Afgelopen weken vonden ze ook
plaats voor in totaal 20 spelertjes. Om het meisjesvoetbal bij DVG te stimuleren werden er nadrukkelijk meisjes opgeroepen om mee te doen. Met succes: in totaal meldden tien meisjes zich aan.  

De jeugdtrainers Frans van Giersbergen, Marcel van de Loo, Kees Voets, Ad van de Loo en Toon van Houtum zorgden er voor dat zij de eerste beginselen van het voetbal kregen bijgebracht zoals dribbelen en schieten met een bal. Onder het motto “Voor de jeugd, Door de jeugd” werden zij daarbij ondersteund door D-jeugdspelers Ryan Thomassen en Casper de Maeyer.

Na de laatste circuittest kregen alle deelnemers een echt dribbeldiploma uitgereikt. Voor de senior-trainers Ad en Toon was er tevens een getuigschrift als dank voor hun jarenlange inzet bij deze jeugdactiviteit. En ook voor Ryan en Casper was er een heus diploma nl. die van hulptrainer mini’s.

RABO-DVG Hart van de Meierij toernooi
A.s. zaterdag 28 mei staat er al weer een nieuwe jeugdactiviteit op de agenda. De jeugdactiviteitencommissie heeft ook dit jaar weer een groots mini- en F-pupillentoernooi georganiseerd dat gezien het deelnemers met recht bestempeld kan worden als het RABO-DVG Hart van de Meierij-toernooi.  In totaal zullen er 15 miniteams en 22 F-teams aan de start verschijnen met o.a. de deelname van clubs uit de gemeenten Sint-Oedenrode (Ollandia, Boskant), Schijndel (RKSV Schijndel, WEC), Best (Best Vooruit, Wilhelmina Boys), Sint-Michielsgestel (RKVV en BMC) , Laarbeek (ELI, Sparta’25) Haaren (RKVV Helvoirt en Nemelaer) en Oss (Berghem Sport en Margriet).  Dit deelnemersveld wordt nog gecompleteerd met teams van Blauw-Geel (Veghel) , Avesteijn (Dinther), SBC (Son en Breugel) en Unitas’59 (Eindhoven).

Het mini-toernooi gaat van start met de eerste wedstrijden om 09:30 uur en het F-toernooi begint om 12:30 uur.

Auteur Kees Voets
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


18-05-2016
 
 
DVG vrije voetbaltrainingen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)