Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Rabobank-DVG Vrije trainingen
 

 

Rabobank-DVG Vrije trainingen

De komende maanden organiseert DVG, met medewerking van de jeugdsponsor Rabobank Hart van de Meierij,  weer een aantal vrije trainingen voor kinderen uit de groepen 1 t/m 5 van de basisschool (of kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar). Op een viertal woensdagmiddagen krijgen  deze kinderen de kans  om een eerste kennismaking met voetballen te beleven. Ervaren jeugdtrainers zullen door middel van speciale trainingsvormen en –materialen de jongens en meisjes met plezier kennis laten maken met het voetbal.
In het kader van het jeugdplan “Door de jeugd, Voor de Jeugd” worden zij hierbij geassisteerd door een aantal jeugdspelers van de D-pupillen.

De vrije trainingen worden gehouden op het sportpark De Roode Bleek op de volgende data:

Woensdag 13 april 2016
Woensdag 20 april 2016
Woensdag 11 mei 2016
Woensdag 18 mei 2016

De laatste training op 18 mei wordt afgesloten met een wedstrijd waarbij alle deelnemers een dribbeldiploma kunnen verdienen.
De trainingen vangen aan om 14:00 uur en duren tot 15:00 uur. Het verzoek is om 5 minuten voor aanvang van de trainingen aanwezig te zijn.

Speciale oproep voor meisjes
Meisjesvoetbal is momenteel de snelst groeiende tak van sport. De KNVB telt al ruim meer dan 100.000 meisjesleden in de leeftijdsgroep van 6 tot 18 jaar. Bij DVG zijn er momenteel twee echte meisjesteams die meedoen aan de competitie. Dat de Liempdse meiden veel talent hebben is afgelopen periode gebleken want beide teams werden ongeslagen kampioen in de najaarscompetitie. DVG wil het succes van het meisjesvoetbal graag continueren en hoopt dat veel meisjes zich zullen aanmelden voor deze vrije trainingen.

De inschrijving voor de vrije trainingen is geheel gratis. Men mag aan alle vrije trainingen deelnemen. Het verzoek is om vooraf per email op te geven op welke data men de vrije trainingen wil volgen. Tevens wordt verzocht om de geboortedatum of leeftijd van het kind op te geven i.v.m. de indeling van de trainingsgroepen naar leeftijd. Inschrijvingsformulieren zijn te downloaden via de website dvgliempde.nl en kunnen ingezonden worden naar keesvoets@home.nl

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


05-04-2016
 
 
Rabobank-DVG Vrije trainingen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)