Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tongelre 1 - DVG 1
 

 

Zeer ruime overwinning voor DVG

In de voorbeschouwing was te lezen dat de tegenstander van vandaag, Tongelre, in de voorafgaande wedstrijden maar liefst 10 treffers wist te produceren. Hoe anders verliep de wedstrijd vandaag zondag 18 oktober.DVG was op het kunstgras heer en meester, vanaf de eerste minuut en liep uit naar een 1-8 overwinning. Een vrije trap, vanaf rechts genomen door Wilco Voets, bereikte Bas van Houtum die tekende voor de voorsprong 0-1. Niet lang daarna was een er soort gelijke situatie. De uitvoerende spelers waren echter verschillend. Nu was het Peter Versantvoort die de volledig vrij staande Sander van de Ven in staat stelde om de voorsprong naar 0-2 te tillen.

Het eerste wapenfeit van de thuisclub bestond uit een bal die via de paal en lat uiteindelijk door de Liemdpse defensie weggewerkt kon worden.  Dit bleek achteraf de enige keer dat Tongelre een doelkans creëerde. In de counter werd de bal diep gespeeld waarbij de verdediger van Tongelre de bal terug wilde spelen op de keeper. Deze was echter uit het doel gekomen en werd verrast door de eigen verdediger. De bal rolde in het doel: 0-3. Gezien de veldverhoudingen werd het steeds duidelijker dat DVG vandaag de punten mee naar huis zou nemen. Voor de rust wed het nog 0-4 toen een kopbal door de keeper van Tongelre werd losgelaten en Daan Voets met een simpel tikje de winst eigenlijk al veilig stelde. Een vijfde score, voor rust, werd wegens buitenspel nog afgekeurd.

In de tweede helft kwam die vijfde alsnog op het score bord. Wederom een vrij trap die door Bas van Houtum werd binnen gekopt:0-5. De 0-6 volgde vrij snel. Na een spervuur van schoten en een scrimmage voor het doel kwam de bal voor de voeten van Martijn Caarls die met een droge knal links onder het net vond. De ingevallen Pieter van de Wetering had zijn aandeel in het 3e doelpunt van Bas van Houtum. Zijn voorzet werd door Bas binnengekopt. Tongelre kreeg nog een kleine pleister op de wonde. In het eigen strafschop gebied kreeg Randy Stuurman de bal tegen zijn hand en de scheidsrechter legde de bal op de stip. In een keeper versus keeper situatie was het de gastgever die de ere treffer op het bord zette:1-7. Sander van Eeuwijk toucheerde de bal maar onvoldoende om deze te stoppen. In de allerlaatste seconden van deze sportieve wedstrijd was het Sander van de Ven de die, wederom met een kopbal de eindstand op het bord zette 1-8. Man of the Match was Martijn Caarls. Volgende week zijn de rood gelen vrij.

DVG 2 boekte een belangrijke overwinning op koploper Mariahout: 0-2. Hier werd Arno Habraken uitgeroepen tot Man of the Match.

De DVG dames wonnen, thuis, overtuigend tegen het nog puntloze ASV uit Aarle-Rixtel. Na een 5-1 ruststand werd het uiteindelijk 7-1. Gabi van de Steen was the Woman of the Match.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


18-10-2015
 
 
Tongelre 1 - DVG 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)