Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Vessem 1 - DVG 1
 

 

DVG 1 pakt ook punten tegen Vessem 1

Na een midweekse wedstrijd willen internationale ploegen nog wel eens een steekje laten vallen.
DVG daarentegen had hier geen last van en zetten Vessem meteen onder druk. Dit resulteerde al vrij vroeg in de wedstrijd in een doelpunt. Peter Versantvoort slalomde door de Vessemse verdediging en legde af op Wilco Voets die heel beheerst en trefzeker afrondde 0-1 (6e min).  Een salvo van schoten op het Vessemse doel had al de 0-2 kunnen betekenen maar of de keeper of een verdediger stond in de weg. Niet veel later werd het dan toch 0-2.

Bas van Houtum verlengde de voorzet met een sliding en de mee opgekomen Randy Stuurman kon ongehinderd voor de 0-2 zorgen. Vessem was in de 1e helft machteloos en behoudens een paar corners of ongevaarlijke afstandsschoten had doelman Sander van Eeuwijk een gemakkelijke middag. Een door Peter Versantvoort snel genomen vrije trap op Wilco Voets had een beter lot verdiend. Zijn inzet belandde via de vingertoppen van de keeper op de paal. Een aanvalsopzet van Vessem werd op het middenveld eenvoudig onderschept en via Bas van Houtum kon Peter Versantvoort aan het werk gezet worden. Zijn schot ging via de keeper in het Vessemse doel, 0-3 (35e min). Gezien het spelbeeld was dit eigenlijk al de beslissing van de wedstrijd, ofschoon Sander van Eeuwijk nog in actie moest komen door een inzet van Vessem over het doel te tikken. De tweede helft was niet zo sprankelend en DVG viel (te) ver terug qua niveau. Vessem was niet bij machte de vroege aansluitingstreffer te scoren derhalve was de amusementswaarde matig. De vele Liempdse toeschouwers werden niet echt verwend.

De mee opgekomen Martijn Caarls leidde onbedoeld de ere treffer in voor Vessem. Op de rand van het Vessemse doel werd de bal verloren en via een verre bal verloor de DVG defensie het sprint duel, 1-3 (72 min). Verder dan een schot van Sander van de Ven kwam DVG ook niet meer. De goed leidende scheidsrechter had een makkelijke middag en ook DVG  kon dus vrij eenvoudig 3 punten bijschrijven. Door deze overwinning is DVG opgeklommen naar de 4e plaats en is Taxandria als enige nog zonder puntverlies. Volgende week spelen de rood/gelen thuis tegen Dees (5e plaats met 6 punten). Man of the Match was Randy Stuurman.

DVG2 blijft maar winnen en door een vroege goal door Jeroen Caarls werd gewonnen van Helmondia 0-1. Jeroen werd ook uitgeroepen tot beste van de week

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


20-09-2015
 
 
Vessem 1 - DVG 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)