Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Wodan 1 - DVG 1
 

 

DVG 1 speelt gelijk tegen Wodan 1

In de wedstrijd tegen het door geldzorgen geplaagde WODAN uit Eindhoven werd er niet gescoord, de uitslag dus vanzelfsprekend 0-0. Gezien het wedstrijd beeld was dit een terechte uitslag. WODAN heeft al een periode titel op zak en kan dus rustig naar de nacompetitie toewerken. DVG daarentegen had nog een kleine kans op deze extra wedstrijden om promotie maar met dit gelijke spel zijn die kansen verkeken.

De eerste mogelijkheid, in de 11e min, was voor WODAN echter de kopbal ging naast het doel van Sander van Eeuwijk, die heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen in de selectie. Niet veel later was het Twan van de Broek die zichzelf vrijspeelde maar zijn voorzet bereikte geen medespeler. Het spel speelde zich vooral op het middenveld en echte kansen waren spaarzaam. Wodan had er zo eentje met een schot vanaf de 16 maar Sander van Eeuwijk bokste de bal uit de hoek en de aansluitende hoekschop werd gemakkelijk gepakt door de Liempdse goalie. Een door Wilco Voets genomen vrije trap werd door Bart de Windt op zijn borst aangenomen maar aansluitend werd de bal maar half geraakt. De beste kans voor DVG was voor Peter Versantvoort die met een halve draai de bal ook niet goed raakte en zijn bal ging, buiten bereik van de keeper, net aan de verkeerde kant van de paal.

Na rust waren er een paar kansjes over en weer maar een echt spektakel werd het niet. DVG was de eerste partij die een aanvallende wissel toepaste. De goed spelende verdediger Mark van de Broek werd vervangen door de aanvaller Pieter van de Wetering. De bedoeling van de technische staf was duidelijk: een overwicht te krijgen op het middenveld en aanval om zodoende WODAN onder druk te krijgen. Toch was het WODAN dat een paar goede mogelijkheden verprutste door onder andere hoog over te schieten. De beste kans op de overwinningstreffer treffer was er opnieuw voor Peter Versantvoort. Wilco Voets speelde zich vrij en speelde de bal naar Peter die vrij op de doelman afging. Hij ging voor eigen succes maar de keeper maakte het schot onschadelijk. Afleggen op de volledig vrij staande Twan van de Broek was achteraf een betere oplossing geweest. Ook het inbrengen van een derde spits, Roel van de Sande, mocht niet baten, er werd niet gescoord door beide ploegen. Eindstand dus een 0-0. Door dit resultaat staan er voor DVG in de 3 komende wedstrijden, waarvan 2 thuiswedstrijden, geen belangen meer op het spel. Toch verwacht ik dat dit de inzet niet negatief zal beïnvloeden om zodoende de vertrekkende trainers een goed afscheid te gunnen. Man of the Match was Daan Voets.

De DVG dames verloren in de uitwedstrijd tegen Oss ’20 met 5-0. Woman of the Match was Karlijn van de Loo.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


24-04-2016
 
 
Wodan 1 - DVG 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)