&

DVG C1 - Averstein C1

DVG C1 hersteld zich in tweede helft tegen Averstein C1

Zaterdag 3 oktober stond op sportpark de Roode Bleek de competitie wedstrijd DVG – Aversteyn op het programma. Na een slechte start aan de wedstrijd en een ongelukkig eigen doelpunt kwam DVG C1 al vroeg op een achterstand. Met een ruststand van 0-2 wist DVG C1 dat er feller moest gespeeld worden. Al snel na de aftrap in de tweede helft wist het team uit Liempde de aansluit treffer te maken 1-2.  Dat smaakte DVG C1 naar meer en dwong Averstein C1 steeds verder terug op eigen helft. Met twee penalty`s in vrij korte tijd kwam DVG op een 3-2 voorsprong maar in de slotfase kwam Averstein op gelijk hoogte